Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Oturma odama halı seçemedim :( Yardımcı olurmusunuz ?? (resimli)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gamzeli_yarim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
33
0
36
Ankara
Arkadaşlar oturma odam aşağıdaki gibi...Fakat halı seçemedim yardımcı olurmusunuz ? Tüm katologlardan baktım kırmızı tonda olan halılar bu şekilde bazıları koltuk deseniyle uyumlu oluyor bazıları olmuyor...Ben halı seçiminden hiç ama hiç anlamadığımdan dolayı sizlerden yardım bekliyorum lütfen yardımcı olun...Hangi halıyı alayım ?---Bir de şunu söylemek istiyorum uyumu severim ve boğmayan tarzda bi halı seçersek harika olur :)

Oturma odam bu =

$2.webp$3.webp$1.webp

Halılar =

$saray (9).webpEki Görüntüle 430705 $merinos (2).webp$merinos (3).webp$merinos (4).webp$merinos (6).webpEki Görüntüle 430710 $padişah (2).webpEki Görüntüle 430712 $padişah (4).webp$romans halı (1).webp$romans halı (2).webpEki Görüntüle 430716 Eki Görüntüle 430717 $saray (4).webpEki Görüntüle 430719 $saray (7).webp$kaşmir (3).webp$kaşmir (1).webp$4.webp$5.webpEki Görüntüle 430691 $bahariye halı (2).webpEki Görüntüle 430693 $bellona (3).webpEki Görüntüle 430695 Eki Görüntüle 430696 $gümüşsuyu halı (3).webp$gümüşsuyu halı (2).webp$festival halı (5).webpEki Görüntüle 430699 Eki Görüntüle 430698 Eki Görüntüle 430697

Ben 25.sıradakı halıyı yakıstırdım kucuk e seklındekı bence cok uygun hepsını tek tek hayalımde yerlestırdım en cok o guzel oldu :34:

bence hiçbiri..yeterince renkli zaten koltukların halıda aynı renk olunca göz yorar..bence tek renk desensiz bi halı seç ama rengi bilemedim ..kırmız beyaz ve siyah dışında olsun ...

Bence düz ve acık bir renk bır halı olsun, koyu olursa evı kucuk acık olursa daha ferah daha derın gosterır.

koltuk yastıkları çiçekli olduğu için düz bir halı daha iyi olur diye düşünüyorum

ama düz halı sevmiyorsanız, yastıkların deseniyle aynı olan çiçekli bir halı vardı onu alabilirsiniz.

Koltuklar zaten kırmızı rengarenk halıyı da kırmızı tonlarında seçerseniz uyum değil uyumsuz bir ortam yaratmış olursunuz bana göre.
Göz yormaktan başka bi işe yaramaz. Sade renkleri tercih edin derim ben.

attachment.php

eger yastiklara uydurmak istiyosan bunu sec,ama bna sorarsan uymasin,cok bogar yoksa
bencesirf siyah beyazli,fazla karisik omayan bi hali al,odayi kirmizi agirlikli kucuk kucuk suslerle dose,mesela beyaz bi sehpanin ustune 2 siyah,1de kirmizi mum koyabilirsin cok zarif durur

cnm kırmızı olmasın halında beyaz siyah gri simli bişi olabilir ve çok karmaşık desenli olmasın mobilyaların yeterince renkli çünkü

Back
X