harika oldu ya ,valla ,bu odanın aşama aşama hallerini biliyorum ,ellerine sağlık çok hoş yaşanılası bir oda olmuş ..
merhaba kızlar.ben de oturma odamı paylaşıyorum.yeni yeni ev kurduk bu arada ; tayin sıkıntımız vardı o yüzden...bakalım beğenecek misiniz? önerilerinizi eleştirilerinizi bekliyorum
(bu arada lojmanda kalıyorum)
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=33071
oncelıkle grı ve morun uyumunu cok severım..
buyuzden cok güzel olmuş evınız..
elestrılerıme gelınce,dantel sermenızı sevmedim..
kosede duran fıskosu ve ustundekı altın sarısı seyi sevmedim..
bıde orta masadakı cıcek yapaysa,onu sevmedim..
dantel hiç yok.sadece boncuk işi ve kurdele nakışı kullandım kızkardşeimin el emekleri
fiskosu orası çok boş kaldı diye koydum .lojman olduğu için de yerler çok kötü görünüyor olduğunca kapatmaya çalıştım ben de.örtüsünde sarı varak var diye de o üstündekini oraya koyayım dedim.onun dışında orta sehpadaki çiçek yapay değil eşimin nişanlıyken bana aldığı ilk çiçek demetidiye kurutmuştum oraya koydum ben de
çok güzel özellikle tekli koltuklarına bayıldım masallah
Cok gzel gule gule kullanin:))
ozaman o fıskosu beyaza boya,ortude ortme..kuruttuğun cıcegıde onun ustune koy
böyle emrı vakı konuşmak hıc olmadı ama
güle güle oturunn :)
Sevgiyle emek verdiğiniz ne kadar da belli, çok sıcak bir yuva görüyorum burdan
Merhaba :)
koltuk renklerin tatlı bir gri çok hoş bence :) Mor çiçekli yastıklarla mekana hareket katılmış, iyi fikir, ama o yastıklar peş peşe dizilmesi sanki boğmuş gibi..O uzun yastıkları koltuk renginden daha açık renk yapabiliyorsan yap. olmadı mor yastıklarla yerini değiştir öyle dene...
Duvara astığın 3küçük tablo yastıklara ve beyaz sehpaya uyum sağlamış ama o büyük duvarda birbirinden çok uzak asılması, sanki cılız, sönük kalmış gibi. Bu tabloları O saati kaldırıp o duvara asabilirsin. Büyük olan duvarına 2parça, 3parça halinde olan canvas tablo asabilirsin. sıcak tonlarda bir resim.
Genellikle orta büyük sehpalara örtü serilmez. yemek masası değil sonuçta örtüye gerek yok aslında. hem sonra bebeğin olduğunda ayaklansın orda örtü, çiçek bırakmaz zaten
fiskos sehpalarındaki örtüler tek renk olması daha iyi olur gibi.
Benimkiler sadece bir fikir canım, güle güle huzarla otur.
ımm güzel fikirler caınm sağol...dediğin gibi değişiklikler yapıp tekrar eklerim :)
'' fiskos sehpalarındaki örtüler tek renk olması daha iyi olur gibi.'' bu cümleni anlayamadım canım:26:
çerçeveler ayrık gibi biraz duvarlarımız matkap olmadan delinmiyor.matkabı bulmam biraz zor diye ellemedim sonradan( bir arkadaş daha senin gibi söylemişti dinleyip yapayım dedim ama)
tek renk derken işlemesiz demek istedim. Belki senin el emeğin, göz nurundur tabi. açık gri tonda olsa ya da sade mor renginde, demek istediğim buydu. senin oturma odanda soğuk pastel tonlar hakim, bunuda kırmızı, sarı, turuncu tonlarda aksesuarlar ya da aydınlatmalarla kırabilirsin.. Birde o fiskos sehpalarının oraya çok güzel abajur lambalar var, onlardan da koyabilirsin.
ufak ufak değişikliğe başladın mı gerisi geliyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?