• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma odama buyrun ;)

evet fiskos masalarının üzeri için demiştim. bir sürü çeşit çeşit modelleri var, aydınlatmacıları dolaşabilirsin. ya da ikea ya bak ordada güzel modeller var. internetten araştırabilirsin. mekana en uygun olanlardan alırsın.

orta sehpanın örtüsünü kaldırdım ..hem daha ferah görünüyor oda hem de kullabilmiş olduk masayı :1: teşekkür ederim.
orta sehpanın üzerndeki vazoyu da fiskosun üzerine koydum daha güzel oldu...

fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar :46:

mutfak kapısı çok boştu annemler de böyle bir süsleme yaptılar dün akşam.. $IMG_20131211_132054.webp

$IMG_20131211_131958.webp$IMG_20131211_132222.webp$IMG_20131211_132148.webp

herşey çok güzel ve çok sıcak lojmanı lojmandan sıacık bi yuvaya dönüştürmüşsün bizde eşimin görevinden dolayı lojmanda oturacağız senin gibi yatak odası ve bi koltuk takımından başka bi eşyamız olmayacak o yüzden çoğu şey içimde kalacak ama olsun sevdiğimle olduktan sonra heryer cennet bahçesi rabbim evinizden huzuru mutluluğu ve tabiki çocuk sesini eksik etmesin inşallah canım

arkadaşlar imza alanına evlilik sayacı koymussunuz onu nerden yapabilirim yardım ??:43::43::43::43::17::17::18:

merhaba.yardımcı olayım.kullanıcı kontrol paneli yazan yer var sağ en üstte.onu tıkla açılan sayfada sol tarafta profilini düzenle diye bir yer var orayı tıkla alta doğru in.hitap şekliniz ,evlilik için tarihi soran yer var onları doldurup kaydet.

Dörtlü sehpayı nerden aldın cnm memnunumuzun birde

cnım tüm eşyaları bir yerden aldıığmız için hediye aldık onu.memnunum ama geçen gün açık yeşil bir leke oluştuğunu gördüm sildim geçmedi acaba biri birşey mi koydu leke yaptı anlamadım...

Back
X