• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma Odam - Öncesi ve sonrası - Detaylı

yaa Allah'ım iyi günler güzel günler versin inşallah canmm!!ama gözünü seveyim şu yuvarlak rafları nerden buldun bi de bize yaa!!!valla biras kopya çekelim dedik,ama öle kolay değilmiş o yuvalaklardan bulmakk...:44:

hee canm tabi bide o rafların fiyatları da önemli benm için... buarada halın ve ip perdelerinden memnunmusun?? cevabını sabrsızlıkla bekliyorum...şimdiden çok teşekkür ederim..;))

cok güzel ve modern bi salon olmus siyah duvar kagidin aynisi benim salonda da var ,siyah mobilyalari her zaman cok begenmisindir güle güle otur:nazar:

Yani ne diyeyim hayran kaldım süper olmuş çok çok beğendim ellerine sağlık inan ki emeklerine değmiş

GErcekten cok hos olmus..gule gule oturun insallah.ben bu arada birsey sormak istiyrum;
Tavanin kaplamasi ilgimi cekti.nasil bir malzemeden oğrenebilir miyim?
Tv nin arka duvarindKi beyaz boya zannediyorum dekoratif boya dogru mudur?
Tesekkurler:)

aşkito harika olmuşşşşş :69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69: mutlulukla oturun inşallahhhh

Bence önceki halide hoşmuş
Ama şimdiki hali daha modern , daha göz alıcı
Çok çok beğendim.. Güle güle oturun..

aşkito çok süper bi değişim bencede ama duvar rengi ,avizen ve halın kendi aralarında uyumlu olsada odanın bütünüyle pek uyumlu olmamış .ama çok modern bir oda hele de o tv köşesi duvar kağıdın ve yuvarlak mumluklar cok hoş durmuş.çok kişi sormuş ama bende sorayım nerden aldın onları hemen bende alaaayımmmmmmm :))

bişe diim miii:)
canım mükemmel ötessi...
ya hatta gördüğüm en güzel oda diyebiliirm, diğer odanda, fazla süs eşyalarından ,yaşam alanı kalmamış ;son hali ise,hem modern hem ferah hem elit...
zevkle ve huzurla oturun dilerim....
muhabbet ve dua ile..

çok hoş olmuş iyi ki değiştirmişsin..renk tonları çok güzel güle güle otur.yalnız ben avizeni beğenmedim.soğuk duruyo çok

Back
X