• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma Odam - Öncesi ve sonrası - Detaylı

Ben daha önce evinizn resımlerını koyduğunuzda görmüştüm çok beğenmiştim o kdr fresh duruyordu ki renkler ...bence eskisi daha güzeldi tabi yine güle güle oturun .. Ama o çok ferah evi boğuk bir hale getirmişsiniz ofis gibi olmuş...artık herkesın evi siyah beyaz- herkes de var sizn eski renkleriniz daha orjinal duruyordu çok hoştu.

çok hoş olmuş güle güle oturun :) ben duvarları sorcaktm beyaz kısımlar duvar kağıdımı bnde odamın duvarlaını o şekilde düşünüyorum görnce ormak istedm :61:

prettywomen88 almanyada yasiyorum ..

siluett duvar kagidi cnm ama üzerine boya yaptik , acik gri bir ton. boyanan duvar kagidi yapmistik önceden

iremguzum kiz ankarada ne arasin benim fotom , almanyadayim ben fotografta tekirdagda cekildi.. yaniii öyle dünya güzelide degilimki benim fotom elden ele gezsin camekanlarda HiT olsun :)

eski hali cok civil civil renkli,

simdiki ise cok sade ve agir duruyo

iyi cesaret:-)

simdiki halini cok begendim :-)
heleki dekorasyon muhtesem

ben yeni halini cok cok cok begendim canim,koyuluk siklik katmis.aksesuarlar,mobilyalar hepsi coook harika.gule gule kullanin canim.

o kadar aksilikten sonra sonuç gerçekten harika ellerinize sağlık:) Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin...

Aylardır ugrasmanız, özene bezene secimlerinize kesinlikle değmiş. oda sanki iç mimar elinden cıkmıscasına cok cok özenli , cok zevkli ve güzel. güzel günlerde huzurla oturmanız dileği ile.

harika bayıldım çok modern olmuş çok zevkli en ufak detayına kadar herşeye bayıldım özellikle o berjere bittim çok farklı olmuş evet şimdi çoğu evlerde kullanılan renkler olabilie ancak çizginin çok dışında ve asla soğuk durmuyo tabi zevk meselesi kısaa bayıldım canım :nazar::nazar: güle güle sağlıkla mutlulukla otur...:16:

güle güle oturun canım hayırlı olsun:) bambaşka bir oda olmuş:) bu arada fotograf makinanın markasını sorabilirmiyim..profesyonel bir çekim muhteşem olmuş..:)

Masallah cok cok cok güzel olmus :nazar: mavi civil civil ama simdiki hali daha asil ve sik duruyor allah nazarlardan saklasin insallah huzur sagli ve mutlulukla oturun...

Back
X