• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma Odam - Öncesi ve sonrası - Detaylı

valla buna değişim denmez bence...buna dense dense yeniden doğuş denir :) güzel olmuş ama biraz fazla aksesuar var gibi..ben sıkılırım ama sizin zevkiniz tabi..

ooo tv ünitesi bölümüne avizelere perdelere bayıldımmmm cok hoş olmuş güle güle oturun:)

Uyumlu,şık ve çok güzel olmuş.Mutlulukla oturun kullanın eşyalarınızı :16:

Aman Allahım bu ne ya.Inanamadım o oda olduguna.Ne yalan soylıyım masa ıle sandalyelerı hıc begenmemıstım oncesı denen kısımda.Bır de oturma odasında masadan nefret ederım.Kullanım alanımı kısıtlıyor resmen.Ilk resımde cok guzel gorunuyor odanın yenı halı,ınsallah karanlık durmuyordur ılk basta gozume oyle gorundu benım.Duvar unıtesı harıka olmus,arkasındakı duvar kagıdı sanırım.Sehpana bayıldım ama koltuk derı kullanımı nasıl olur bılemedım.Onun yerıne eskı koltugunu sıyaha kaplatabılımıydın acaba.

öncsi daha samimi daha hoşmuş şimdiki çok siyah içiniz kararacak bide sanki iş yeri gibi olmuş ne bileyim çok şık bir holdinge gidersin ya deri koltuk falan bunlar benim fikirlerim senin zevkine saygı duyuyorum:34:

Back
X