• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu oturma odam nasıl??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
canım hayırlı olsun güle güle kullan. benim de almayı düşündüğüm bi takım. sen gördün sanırım yakından altının büyüklüğünün nasıl olduğunu sorabilir miyim

canım hayırlı olsun güle güle kullan. benim de almayı düşündüğüm bi takım. sen gördün sanırım yakından altının büyüklüğünün nasıl olduğunu sorabilir miyim

altı fazla büyük deil canım ve bölmeli sitede gösterio sanrm.ya ben spor model istiodm ve genellkle böle modellerde sandk yok diğer markalarda burda bulnca hoşuma gitti hem kibar büyükte deil ve oldukça rahat

daha az önce istbl in önünden geçtik görüdüm aynısını çok beğendim..sempatik ve şık...

evet bende çok severek aldım ah bide salon takımıma karar versem çok iyi olck ama istikbalde beğenemdm bi türlü yemek odası olrk

altı fazla büyük deil canım ve bölmeli sitede gösterio sanrm.ya ben spor model istiodm ve genellkle böle modellerde sandk yok diğer markalarda burda bulnca hoşuma gitti hem kibar büyükte deil ve oldukça rahat

sağol canım. evet diğerleinde yok. ben de bi tek bunda buldum. ben de sen gibi sandıklı istiyorum. ama başka bi model beğendiğim için şu anda çok kararsızım sandıktan vaz mı geçsem diye

sağol canım. evet diğerleinde yok. ben de bi tek bunda buldum. ben de sen gibi sandıklı istiyorum. ama başka bi model beğendiğim için şu anda çok kararsızım sandıktan vaz mı geçsem diye

ya büyükler sandık sandık die tutturuo sakın sandksız alma pişman olrsn diolar:) bende ondn böle biterch yaptm ama çokta beğendm böle kibarı nı görmedm rabbim herkesn gönlüne göre versn herşeyi inş:) ya salon takımına da bi karar vereblseydm:I(

ya büyükler sandık sandık die tutturuo sakın sandksız alma pişman olrsn diolar:) bende ondn böle biterch yaptm ama çokta beğendm böle kibarı nı görmedm rabbim herkesn gönlüne göre versn herşeyi inş:) ya salon takımına da bi karar vereblseydm:I(

benim de evlenen arkadaşlarım sandıklı öneriyo. bu takımı gidip yakından görsem ii olucak, yakından daha net belli olur, fikrim değişir belki.

benimde oturma odam bu takımdan. :) ben bir kanepe ve bir de berjerini aldım. tavsiye ederim arkadaşlar çok rahat ve kullanışlı bir takım. kanepesi sandıklı ve birçok eşyamı aldı içine. güle güle kullan arkadaşım. demekki zevklerimiz aynı imiş

hadi ya demek zevklermz aynı.:) ben daha kullanmıorm temmzdan sonra nasipse:) sandığı bana küçük gibi geldi ama modeli hoşuma gittiğinden umursamadm:D bu arada hepinize teşekrler kızlar;)

Back
X