• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu oturma odam nasıl??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nurseyda87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
260
0
46
İzmir
$hoby-maxi-2.webp

çok severek aldm ama nasıl sizce?

güzel ve sevimli duruyor.İstikbale biz de gittik.Fakat ben istikbalin tarzını pek beğenmiyorum.Genelde maksi takımlar var.Bir tek bu takımı beğenmiştim.Gerçekten bu cıvıl cıvıl ve hoş duruyor.güle güle kullan canım.ama istikbalin kalitesine diyecek yok.Her ne kadar tarzını beğenmese de kalitesi inkar edilemez...

cok tatli.. pembis pembis:69:
ben evime pembis hic bisey alamam, kocisin alerjisi var o renge

güle güle kullanin :16:

çok şekercanım bende koltuk takımını ayaklı istiyorumm çekme derdii olmasınn mesafe olsunkii rahat rahat temizlik yapayım renk secenekleri varmıı canım çok beyendimm:)

evet canım yeşil mor ve kırmızı rengi vardı sanırım ya bende hem spor hem sandıklı yataklı istiodm ama genelde bu tarz takmlarda sandık olmuodu bunda bulunca karar verdm hemen:) bu reng bende çokkk seviorm allahtan nişanlımda sevio:):)

Bu konuyu görmeden önce görüp çok şirin diye düşünmüştüm.Ben tercih etmezdim çünkü köşe takımı takıntım var.Ayrıca evde yine istikbalin buna benzer bir takımını kullanıyoruz o yüzden.Ama gerçekten çok şirin bir seçim.Güle güle kullanın. =)​

Back
X