Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar Tepe Home gidin orda hem daha hesaplı hem garantisi var hemde çok güzel modeller var şimdide % 50 indirimde ben bellonaya istikbale baktım ama tepe home daki modelleri bulamadım hemde daha hesaplıydı
slm kıslar.bu model evet istikbal.bende bu odelin köşe takımı olan var.kesin görmüşsünüzdür sitede var resimleri.çok şeker ama biri oturunca yastıkları hemen düzeltmeniz gerekiyor ama yinede çok şirin....a.s.
merhabalar ben de dekorasyon şirketınde calısıyorum asistanım yani.ekledıgınız resımler cok hos ama bir de şu siteye bakın isterseniz fikriniz olsun. www.fymobilya.com ya da google a fy mobilya yazın direk çıkıyo zaten modern ve abiye severlere...
slm kıslar.bu model evet istikbal.bende bu odelin köşe takımı olan var.kesin görmüşsünüzdür sitede var resimleri.çok şeker ama biri oturunca yastıkları hemen düzeltmeniz gerekiyor ama yinede çok şirin....a.s.