• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu oturma grubu seçmeme yardım edermisiniz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

hobicenter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
46
0
86
Hatay
kızlar bu gruplardan birini seçmek istiyorum aslında daha çok seçenek var ama alan çok dar birde tv sehpası olucak bana , perde halı ve sehpa rengi konusunda yardımcı olun lütfen

Eklentiler

• $evita-alfemo-2600.webp
    $evita-alfemo-2600.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 340
  • $favori-max-tk-mina-krem-mondi.webp
    $favori-max-tk-mina-krem-mondi.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 678
  • $floransa-alfemo-2190.webp
    $floransa-alfemo-2190.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 370
  • $kristal-delux-tk-7-mondi.webp
    $kristal-delux-tk-7-mondi.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 740
  • $flash-max-medley-krem-mondi.webp
    $flash-max-medley-krem-mondi.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 357
canım 1 ve 3

diğerleri çok bilindik modeller

zaten köşe takımı çok severim

bende yeni yataştan aldım köşe takımı

dimplenin dedigi gibi 1 ve 3 çok hoş özelikle 3.nün tekli koltugu çok hoş:)yerin dar ve yatılı misafirin az oluyorsa köşe takımını secebilirsin cnm:)digerleri klasik ama iki büüyk koltuk yatak oldugu için avantajlı:)

köşe takımı alırsan 3.resimdeki gibi pufu hem orta sehpa diye hemde köşeye koyup koltuk niyetine kulanabilirsin..ayrıca bi sehpa alma derim yerin darsa..böle kahve tonları sececeksen..perden düz beyaz yanlıkların kahve rengi olsun..halıda krem kahve karışımı güzle olur..perdede tülün beyaz/krık beyaz olmasını seviyorum hem modası geçmiyor hemde evi ferah gösteriyor:)evimi yeni döşedimmm perdelerim aynen bu dedigim gibi:)

1 ve 3 çok güzel,özellikle de 3.resim.Ama evinin şekli de önemli,köşe takımı için uygun mu?

valla kızlar aklım 1 ve 3 de.dediğiniz gibi evim dar ama uydurmaya çalışıcam bakalım olucakmı ?yatak konusunda 2 köşede de 2 yatak oluşuyor altı sandıklı.tıpkı çekyat gibi.bide bu renklerle lila tonları turuncu ve turkuaz maviler uyar diye düşünüyorum.halı yada yastıkla desteklicem bakalım aramak lazım.tavsiye ettiğiniz halı markası var mı?

evin dar ise 1 ve 3 olmaz sanki. oda ölçülerini ve koltuk ölçülerini alırsan karar vermen daha kolay olur

BİRAZ DAHA CANLI RENKLER DÜŞÜN DERİM. salonun içinse bu gruplar tabiki olabir.... Bu konuda bellonanın ürünleride iyi

teşekkür ederim kızlar gayet güzel fikirler verdiniz.birde istikbalde kampanya varmış oraya bakmak istiyorum.aslında kullanışlı mı olsun gözüme mi hitap etsin diye kararsız kaldım?biraz daha kararımın kesinleşmesi lazım sanırım..

Back
X