Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

çok sagolun arkadaşlar insan yalnız kalınca kötü oluyor..inşallah erir ama bişeyi merak ediyorum erimezse ne dicek doktor çünkü bu kist hamile kalmana kesnlikle engel degil senden önce bi hastam vardı 7 cnm kisti var 3 aylık hamile dedi, bende hamiş kalmak istiyorum bidahaki gittigimde erimemiş olsa bile vermez ilacı tekrar dimi?

canım inşAllah bebeğin olur ama kafana takma bu kist hepimizde var
aaa elixir yeni mi evleneceksin anladığım kadarıyla nikah oldu ramazandan sonra düğün var
tebrik ederim canımopuyorumnanaktan

ben de dün soğan kürüne başladım kızlar çok kötü ama 1 ay daha denemek istiyorum Allah şifa versin hepimize

kızlar bende de pco sendromu varmış:gitme:
hormon testi yapılcakmış sonra da bikaç yıllık tedavi lazım dedi doktor:gitme:
kendimi bildim bileli sorunludur benim adetim kaç kere doktora gittim ve yeni söylüyorlar çok sinirlendim

geçmiş olsun canıma.s.
daha önce bi doktor da benim kistimi görmemişti belki bu kadar büyümeden önce o görseydi şimdiye erimiş olurdu

geçmiş olsun canıma.s.
daha önce bi doktor da benim kistimi görmemişti belki bu kadar büyümeden önce o görseydi şimdiye erimiş olurdu

teşekkürler canım sanada geçmiş olsuna.s.
malesef çoğu doktor ilgisiz canım 5 yıldır regl oluyorum 5 yıldır düzensiz ve anca sorun farkediliyo
umarım biran önce kurtuluruz bu kistlerden:Saruboceq:

yok cnm yapılmadı dogum kontrol hapı verdi ginera bunu kullan adetinin 3.günü gel dedi.ya benim herşeyim çok düsenliydi adetlerim filan nası oldu anlamadım.bide bebek istiyoruz inşallah tekrar vermez ilacı bana çünkü hamile kalmana engel dedil dedi..bide çukolata kisti varmış benimki hangisi bilmiorm

anladım canım. benim pco ymuş.
testi görmeden ilaç veremem dedi. bakalım nasıl çıkcak test sonucu. bide iki tarafta da varmış iyice moralim bozuldu.
hamileliğine engel değilse vermez heralde ilaç. inş. hiç sorun yaşamadan hamile kalıp sağlıkla alırsın kucağına bebeğini.:Saruboceq:boshayallersmile

bende de klomenden kaynaklanan bir kist vardı bu ay yanına bir arkadaş daha bulmuş, ikiz olmuşlar artık test yapıldı iyi huylu çıktılar.

kızlar bide benim iki yumurtalığımda da varmış kistler sizin tek tarafta mı?:uhm:

benim 1 tane kistim var
daha önce hep sağ overde diyorlardı son gittiğim doktor sağ overle bağlantısı yok dedi ama sol yumurtalığımı göremedibenneyaptımki
her gittiğim doktor bişey söylüyor:bbo:

bende de klomenden kaynaklanan bir kist vardı bu ay yanına bir arkadaş daha bulmuş, ikiz olmuşlar artık test yapıldı iyi huylu çıktılar.

geçmiş olsun size dea.s.
ama bildiğim kadarıyla iyi huylu diye kesin bişey söylenmiyor
doktorum öyle dedi ancak ameliyatta kist alındığı zaman patolojiye gönderilirmiş o zaman kesin belli olurmuş

bu doktorlar da gerçekten ilginç herbiri farklı bişey söylüyor.lmaz:
ben de en son özele gittim öyle öğrendim.
senin pco değil o zaman canım benim iki tarafta da küçük küçük kistler varmış.
tedavi olmazsan ileride bebek istediğinde sorun çıkarabilir dedi gözümü korkuttu doktoreyvahedigeldismile

benim öyle değil canım
bende 1 tane 7.5 cm büyüklüğünde kist var
doğuştan olabilirmiş bu kist bende öyle dedi doktor:bbo:

geçmiş olsun canıma.s.

kızlar bidahaki sefer gittigimde bana tekrar ilacı vermez dimi ? kafamçokkarıştı

eğer kist gitmediyse verir ilaç canım:hulya: benim de 2. ayım gineradakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…