Oturduğu yerden 30yılın planını yapan ben:)) Yardımmm (yüksek lisans)

istediğin bölümlerin internet sitelerine bak, hocalar ve çalışma alanlarına ulaşabilirsin zaten.
Çalışmak istediğin konudaki hoca ile de mail ile iletişim kurabilirsin.
Sizin bölümlerde mülakatta ne kadar işe yarar emin olamadım.

ben mühendislik için YL ye başvururken kiminle ve hangi alanda çalışmak istediğimi sordular. Hoca ile önceden görüşmüştüm zaten, hocanın adını verip kendisi ile görüştüğümü, kendisinin de benimle çalışmak istediğini söyleyince çok bir şey sormadılar.

Öncelikle yanlis bilgiyi duzeltelim 4 senelik bolumlerin akademik kadrosu yds ister.

Efendim bir adet hocayi gozunuze kistiriyosunuz okul bitene kadar canim hocam diye peşinde geziyosunuz ve referansi kapiyosunuz, referans onemli. Mulakat konusu gecen hafta gecti misal muhasebe icin 7 grubunu sorar, tanim sorarlar, neden bizim okul derler. Sonracigima referans hocan sayesinde kadroya giriyosun

Haklısınız herkes yapıyor torpil olayını zaten ülkenin bu konudaki durumu ortada
Herkes yapıyor bizler gibi hassas olan çok az ama tek temennim torpille de olsa o konumun hakkını vermeli insanlar inşallah hersey gönlünüzce olur :)

devlet okullarında da yüksek lisans ücretsiz değil ki.
ben de bu yaza deniycem şansımı ama tezsiz yl fiyatı en aşağı 10 bin falan

Tezli tezsiz kadar pahalı değil yanılmıyorsam bende Tezli istiyorum tezsiz hem pahalı hem de Tezli kadar önemli değil

Çok Ucuz olan özel üniversiteler var Mersin de çağ Üniversitesi eğer yakinsa size düşünülebilir bence

bu plan mantikli ama zengin ve akilli gorgulu kimseleri evde otururken yada teyzelerle cay icerken bulamazsin seninde bunun icin o insanlarin cevresine girmen gerek.

bu plan mantikli ama zengin ve akilli gorgulu kimseleri evde otururken yada teyzelerle cay icerken bulamazsin seninde bunun icin o insanlarin cevresine girmen gerek.

Haklısınız:))) Gerçi şuan bir koca hedefimde yok zaten ilk 5 yıllık kalkınma planımda kendisine yer vermedim ama nasip tabi bakalım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…