- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
-
- Konu Sahibi kralicetaci
Bende bende23 yaşındayım ben:)
Tezli yüksek lisans düşünüyorum fakat şuan okuduğum üniversitede değil ailemin yaşadığı şehirdeki üniversitede düşünüyorum bu sebeple tanıdığım bi hoca , asistan ne yazıkki yokkuzenimin eşi orada öğretim görevlisi ama fizik alanında fen edebiyatta.Ben iibf okuyorum, muhasebe ve finans alanında YL düşünüyorum bu yüzden ne kadar yardımcı olabilir sorsam bilmiyorum.zaten neredeyse hiç muhabbetimizde yok kendisiyle öyle bayramdan bayrama büyüklerin evinde görürsem ailemin yanına gittiğimde o yani. Bu yüzden onada sormak istemedim.
Torpil işine bende karşıyım inanın.Ama bütün ihtiyacım olan buysa anladıkları dilden konuşabilirim anlamında söyledim.Zaten bunu ilkkez şuan duyuyorum bahsi geçen şey bi eğitim kurumu ve devlet üniversitesi olduğu için aklıma gelmemişti.Bütün işimi ales puanına mülakata filan bağlamıştım.Gerçekten şaşırdım.Olmazsa tezsiz yüksek lisans yaparım mecburen diyodum.çünkü yaşamak istediğim ilde zaten tek üni var yani özel üni yok.
devlet okullarında da yüksek lisans ücretsiz değil ki.
ben de bu yaza deniycem şansımı ama tezsiz yl fiyatı en aşağı 10 bin falan
Hem zengin koca bulıyım hemde kendi işimde başarılı olıyım ikiside olsa tam süper olur :))))))) işe bi sabahları erkenden kalkıp karda kışta otobüs bekleyerek gitmek var, bide kocamın hediye ettiği güzel arabamla iş başı yapmadan yarım saat önce çıkıp sıcak arabamda sevdiğim müzikle cıstık cıstık gitmek var:)) Yani düşününce hem işim var hem arabanın aylık kredi taksidini düşünmüyorum.Üüüf mutluluktan öleyim o zamano sebepten yani çifte kavrulmuş :))))
bu plan mantikli ama zengin ve akilli gorgulu kimseleri evde otururken yada teyzelerle cay icerken bulamazsin seninde bunun icin o insanlarin cevresine girmen gerek.