- Konu Sahibi KatnissEverden
eşim gölcükte f.rt otosanda montajda çalışıyo...sizin eşlerinizde otomotiv sanayide çalışıyosa buyrun sohbete...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşim gölcükte f.rt otosanda montajda çalışıyo...sizin eşlerinizde otomotiv sanayide çalışıyosa buyrun sohbete...
nisana kadar böyle demişlerinşallah düzelir canım ya biraz sabır birde bu aylar genellikle mesailerin bol olduğu aylardı şimdi böyleyse bahar aylarında ne olacak allah yardımcınız olsun
canım anlıyorum ya umarım allah yardımcınız olur ben gölcükte oturuyordum eşimde orda çalışıyordu o kamyon boyahanedeydi ben merkez boyahanede sonra biz ayrıldık ben ailemin yanına geldim tabiki umarım düzelir herşey,kriz felan biter geçer bu kötü günleriniz bizde iş için ordaydık yani :bbo:
tşk ederim ama artık geçti zaten oda atılmış işten evlenmiş vs..senin eşin hangi bölümde :lepi:
sprensesi hoşgeldin canım aramıza
nasıl memnunmu işinden
onlardad oluyodur sanırım ücretsiz izinler bu aralar
benim askerimde otomotiv mezunu gelince mesleğini yapmak istiyor avek'ten teklif geldi sanırım oaraya giricek :asigim: