• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otomatik Vites Kaliteli Bir Araba Arıyorum

kızlar chevrolet aveo hb nasıldır fikriniz var mı? bizde arabayı değiştrmeyi düşünüyorz 0 ının da fiyatı baya uygun ama bilemedm nasıldır annemle ben kullancaz otomatik vites olcak,ya da ford fiestalar nasıldır?ne tavsiye edersiniz?

Canım benim arabamı almadan önce çok araştırdık chevroletin ikinci el piyasası çok yok yani tutulmayan bir araç diye duyduk...Chevrolet yerine ford daha kaliteli derim sana..(ayrıca eniştemde aveo var o kadar albenisi yok nacizane fikrim)

Canım benim arabamı almadan önce çok araştırdık chevroletin ikinci el piyasası çok yok yani tutulmayan bir araç diye duyduk...Chevrolet yerine ford daha kaliteli derim sana..(ayrıca eniştemde aveo var o kadar albenisi yok nacizane fikrim)

tşek edrim cnm zaten chevrolenin sıfırı 23bin falan ama fiestanın ikinci elleri 2007 ve üstü daha pahalı,o yüzden bizde ford daha ii demekki fiyatı böle olduğuna göre diye düşündük.ee tabi bide soradan satması var...

otomatik vites volkswagen polo kullanıyorum ve arabamdan çok memnunum tavsiye ederim.bayanlara ayrıca opel corsa veya nissan mikra tavsiye edebilirim.küçük arabaları daha çok seviyorum park etmesi daha kolay:1rolleyes:

fiyat aralığı belirlersen öneride rahat bulunurum araba konusunda baya bilgiliyim
yoksa bmwde kalitelidir mercedeste
ama fiyatı düşük kalitelilerde vardır
ama toyota hem fiyatı çok pahalı olmayan hemde çok arıza çıkartmayan bir otomobildir önerebilirim
dizel bir araç almanı öneririm bide böylece çok yakma sıkıntısından kurtulursun

tatlım banlısın geçmiş olsun öncelikle;( ve araç konusunda yardımcı olurmu ve aldınmı bilmem ama ben 3.20 dizel bmw kullanıyorum çok memnunum sıfır alırsan 100 ,150 bin arası ikinci el 2 yaşında alırsan 70 alırsın. sürüş keyfi anlatılamaz derecede muhteşemm:CüvCüv:

Son düzenleme:
wolkswagen çok sağlam araba ,bende bakınıyorum ondan alacağım ...
sağlam olması çok önemli ve hava yastıkları donanımı ...
bunagöre seçim yapın bence ...

merhaba fiat bravo kullanıyorum çok şık iç dış geniş ve inanılmaz konforlu
fiatı bu kaliteye göre şaşırtıcı full aldım güvenlik paketli
araba viraja girdiğinde hiç mi savulmaz yok böyle bişey süper ötesi
bende fiat servisinde çalışıyorum zaten
özelden yaz yardımcı oluyum alımına servisinede

Ben yaklasik dort yildir audi s4 2.7 quattro manuel kullaniyorum. Birazcik hiz tutkum var,guclu ve guvenilir arabalari seviyorum. Su aralar bende yeni bir arac bakiyorum, ama audi olucak yine. Benim icin en guvenli,trafikte beni en rahat ettiren arac bu.Bide ben hep ikinci el alirim. daha uygun oluyo,iyi kullanilmis olanini secmen gerekli tabi :)

f1 şanzıman mini cooper kullanıyorum.
çok da memnunum yakıt tüketimi öyle aman aman fazla değil, sürüş keyfi zaten yorum bile yapmıyorum bmw motoru oluyor minilerde.
kısacası biz aşk yaşıyoruz kendisiyle:69::69:
küçük kullanışlı otomatik vites arayanlara tavsiyemdir.

f1 şanzıman mini cooper kullanıyorum.
çok da memnunum yakıt tüketimi öyle aman aman fazla değil, sürüş keyfi zaten yorum bile yapmıyorum bmw motoru oluyor minilerde.
kısacası biz aşk yaşıyoruz kendisiyle:69::69:
küçük kullanışlı otomatik vites arayanlara tavsiyemdir.

sorması ayıp ne kadara aldın

Audi A3 kullanan yokmu, memnun musunuz bu aralar almayı düşünüyorum 2. el, ilk arabam olacak inşallah :!

wolksvagen (polo,jetta,golf) ve toyotadan(corolla,auris) şaşma derim bende..

Back