Otomatik vites araç arıyorum..

gulçehre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
448
1
42
merhaba arkadaslarrrrrrrrrr bende araba bak›yorum
bizimde bütcemiz 13-14 arasi
otomatik vites bakiyorum çünkü ehliyetim var ama kullanmiyorum araba
bu ilk arabam olacak, daha rahat kulllanabilmem icin otomatik olsun istiyoruz
yakitida az olcak tabi :)
bana önerebileceginiz araclar olursa sevinirm

micra cok güzel cok pahali
c3 begendigim bir arac ama o da pahali
daihatsu sirionlar cok güzel ama pek fazla bulunmuyor
güzel bi sirion dek gelse alirim otomatik az var, manuel viteslilerden bulunuyor yinede

hepinize sevgilerrrolumunekankayizsmile

kendinizi otomatik diye sinirlamayin bence... normal vitese alismaniz 1 haftanizi almaz. eger sorun ne zaman vites degistirmeniz gerektigi ise baslarda göstergeye bakar ona göre yaparsiniz. 1 hafta sonra kulaginiz motor sesine alisir hic gerek kalmaz :)

micra iyi secim hele ki fazla tecrübesi olmayanlar ve büyük sehirde yasayanlar icin ... kullanimi kus gibidir. aslinda takip eder ve biraz da sabirli olursaniz uygun fiyata bulursunuz.. mesela ben 2007 sonunda acilen yurt disina cikmam gerektigi icin 2005 model micra mi 15 000 tl ye satmistim ... 3 yili devirmemisti daha

araciniz cok uygunmus.eyvahedigeldismile
alan sanslı... halen bakıyrum yeni ilanlara.. iyi bisey dek gelir insaallah..
manuel vitese alısabilir miyim bende düsünüyorum
bu aralar siriona çok taktım çünkü
güzel araba ama otomatik dediğim gibi az olduğnudan, belki normal vitese geçebilirim seçeneklerimde

tesekkür ederim bilgiler içinolumunekankayizsmile

merhabalar bendede terios 4x4 jeep var 99 model otomatik ihtiyacım oldugu için satacagım düşünürseniz resimlerini eklerim çok temiz ve aynı zamanda tüplü 190 lira yakıyo km de

merhabalar bendede terios 4x4 jeep var 99 model otomatik ihtiyacım oldugu için satacagım düşünürseniz resimlerini eklerim çok temiz ve aynı zamanda tüplü 190 lira yakıyo km de

tesekkür ederim arkadasim
ama jeep düsünmüyorum
ufak tefek spor bir sehir arabasi asil aklimdaki..

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…