Otomatik vites, 2. el ?

colormatik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
393
275
158
Diğer
Sevgili arkadaşlar.
Evet sonunda araba alıp kullanabilmek istiyorum. Bunun için otomatik vites, lpg'li ve küçük ebatta bir araba almak niyetindeyim. Arabalar konusunda hiçbir bilgim yok, çabuk bozulabilecek bir araba istemiyorum. Otomatik viteste şanzıman bazı otomobillerde sorunlu oluyormuş. Kullananlar, kullanmış olanlar, hangi marka ve modelleri tavsiye edersiniz?

benimki otomatik dizel toyota corolla hatchback
yıllardır sorun cıkarmadı. ikinci el almıştık. çok memnunuz. sıfır km parası verdik ama bence değer. sıfır nissan micra alacagıma ikkinci el corolla tercih ederim.

Focus kullanıyoruz sıfır almıştık otomatik vites hem çok rahat hem çok kullanışlı gayet memnunuz

Dizel al lpg sıkıntı otomatik vites için

Sahibinden coma bakarsan bulursun yakit kismindan lpgli araba tipinden hatchback 3 kapi yada 5 vitestende otomatigi sectin mi oradakilerden arat de hepsi onune siralanir ...

diesel bence de yeni kullanmaya baslayan biri için ideal, dur kalk'larda stop etme olasiligi benzinli ve lpg'li arabalara nazaran daha düsük...

Bende yari otomatik opel corsa dusunuyorum ama otomatiklerde hata verip cok masraf cikarir diyolar bnde kararsiz kaldim arkadaslar f hatasi veriyomus falan bilgisi olan varsa bende fikilerinizi merak ediyorum

fiyat aralığı söylerseniz daha iyi olabilir

Dizel al lpg sıkıntı otomatik vites için

Sahibinden coma bakarsan bulursun yakit kismindan lpgli araba tipinden hatchback 3 kapi yada 5 vitestende otomatigi sectin mi oradakilerden arat de hepsi onune siralanir ...

diesel bence de yeni kullanmaya baslayan biri için ideal, dur kalk'larda stop etme olasiligi benzinli ve lpg'li arabalara nazaran daha düsük...

20-26 bin arası bütçem. Toyota Yaris, walkswogen polo, Peugeot, Opel corsa ve Hyundai Getz gibi araçlara bakıyorum.
Sahibinden. com'da aynı yıl ve km'de araçların fiyat aralıkları çok geniş. Dizel araç neredeyse yok.

Bizde su an ford fiesta var otomatik lpg li tam bayan arabasi tavsiye ederim

Bende yari otomatik opel corsa dusunuyorum ama otomatiklerde hata verip cok masraf cikarir diyolar bnde kararsiz kaldim arkadaslar f hatasi veriyomus falan bilgisi olan varsa bende fikilerinizi merak ediyorum
Ben de duyuyorum bunları sonra soğuyorum arabadan. Ben de corsa'yı beğeniyorum ama Peugeot ve corsa sorunlu diyorlar.

Ben de duyuyorum bunları sonra soğuyorum arabadan. Ben de corsa'yı beğeniyorum ama Peugeot ve corsa sorunlu diyorlar.
Gercekten zormus hem butceye uygun hem az masrafli az bas agritan araba bulmak :) peugeot pek tavsiye etmiyolar bende oyle duydum ama memnun olanda vardir mutlaka. Sanirim ben opel corsa 1.0 alicam gibi gorunuyo insallah sorun cikarmaz

Toyota yaris bulabilirseniz hiç düşünmeden alın sağlam arabadır ama piyasada çok ikinci eli yoktur. Bunun dışında opel corsa, renault clio, nissan micra,ford fiesta focus olabilir. Ancak yüksek değil de eski bir model bulabilirsiniz.

Forum donanım haber de araç model karşılaştrmalarını oku. Otomatikte ve sağlamlıkta japon ve alman üstünlüğünü göreceksin.

Ben sıfır toyota yaris aldım. Honda jazz üretimi olsaydı onu alırdım. Japon öneririm.

Ben de toyota yaris var sorunsuz bir araba

1.0 sakın bakma çünkü otobanda bir arabayı çok hızlı sollayamazsın ve bayırlarda tıkanır kalır

corsa'larda direksiyon pompasında sorun çıkabiliyor...dikkatli olun...4 ay içinde elden çıkarmak zorunda kaldık...bilginiz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…