otomatik sallanan bebek beşiği

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Kızlar otomatik sallanan bebek beşiği kullandınız mı ?Memnun kaldınız mı ?Kullandı iseniz markası nedir ?Çok yakın bir arkadaşım doğum yapacak .ona hediye alsam uygun mu ?Ne dersiniz ?

Kızlar otomatik sallanan bebek beşiği klandınız mı ?Memnun kaldınız mı ?Kullandı iseniz markası nedir ?Çok yakın bir arkadaşım doğum yapacak .ona hediye alsam uygun mu ?Ne dersiniz ?
Ben suanda kullanyrm ck memnunum hem cok yer kaplamiyo hem hafif hem kendi sallaniyo muzik caliyor vs tavsye ederm markasi bayb max

Besik nasildir kullanimi acisindan bir fikrim yok ama hediye olarak bence cok uygun degil.Çunku bebegine alacagi besige her anne baba kendileri karar verip almak isterler...

chicco nun bir modelini kullanmış bende ama benimki çok sevmedi, bir süre sonra o sallantıya da alışıyor yine kucak istiyor, yine kucak istiyor:=)))

Arkadaşın beşik kullanmayı düşünüyor mu önce ondan emin olmalısın bence. Benim bebeğim olsa sallanmaya alışmasını istemem mesela. Öyle bir hediye gelse işime yaramaz bu durumda. Boşuna para vermiş olma.

bence süper bir hediye keşke bana da alsa arkadaşlarım
ama tabi yakın arkadaşınızsa almadan önce bir danışın isterseneiz
belki daha öncelikli birşeye ihtiyacı vardır onu alırsınız

sallanmasını istemiyorsa da sonuçta bir yere yatacak bu çocuk sallanmasını istemiyorsa sallama özelliğini açmaz olur biter,arkadaşınızla konuşup aldığınızda hoş bir hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…