Bebek İkinci El otomatik salıncak arıyorum

Toradora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
126
5
48
merhaba,prego galaxi 4035 veya fisher price aquarium salıncak arıyorum. İstanbuldayım, elinde olan varsa ve msj atarsa çok sevinirim. Yalnız özel mesaj atmayın lütfen,cevap veremiyorum.

bende var canım ama fısher price değil sunny baby alırken bende fısher prıce istemiştim sonra baktım bu daha uygun ve bi farkı yok bunu aldık ...160 aldık 90 a veririm ...3 kademeli hız ayarı 6 farklı ses/melodi/ışık mevcut...Sıfırdan farksız bu arada bi kaç kez bindirdim içine koyar koymaz uyuyodu benim sıpa ilgilenmediği için kullanamadık...

modeli bu açık mavisi bendeki ...

daha büyük,yüksek olanlar bize daha uygun olur gibi geldi hem bunların taşıma kapasitesi biraz daha az onlara göre. Bizim kızın doğmasına daha 2 hafta var ama şuan 4 kilo toplu bir bebek yani

Sunny Baby den bende de var satmıyorum ama görmüşken eklemek istedim..
Alırken çok araştırmıştım gerçekten bu salıncak diğerlerine göre daha az yer kaplıyor ve daha fazla ağırlık taşıyor..
Biz sorunsuz kullanıyoruz fiyat olarak da uygun..
Graco almıştık memnun kalmayınca bununla değiştirmiştik..

bilemiyorum fisher price olanın videosunu izledim çok hoşuma gitti sallaması falan sağa sola da sallıyor ya. şimdilik ilk tercihim onlar ama bulamazsam eğer bu tip salıncakları da değerlendireceğim.

Bende dondolıno vlar düşünürseniz melodılı..zaman ayarlı ve ıcın çok genıs uzun sure kullanır...ıstersenız resmi atarım

ben satmıyodum arıyodum. bana önerilen seçenekler vardı onların mesajlarını beğen istersen sonra sana dönsünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…