Otomatik mi düz vites mi ??????????????????

ttmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
1.263
2
kızlaaaarrr yardııımmmm..eşimde bende yeni ehlıyet aldık 1 2 yıl oldu..cok tecrübeli sayılmaz.eşim bana araba alcak.size sorum şu.suan doğuda görev yapıoruz ve yollar bozuk yokuslu ve karlı.oyüzden ıkı tecrubesıze manuel vites zor gelır gıbıme gelıo.yanı düz vites kullanma cesareti henuz bende yok sanırım.sizce hangisi.ben otomatık ıstıyrum en azından batıya gidene kadar.hem yola ve trafıge alısırım..lütfeeeeeen yardııımmmm:KK16:

merhaba canım;yardımına şu şekilde cevap vermek istiyorum.Tabi öncelikle kocişinle bir ömür boyu mutlu olmanızı candan diliyorum.Allah bir yastıkta kocatsın:)

Düşüncelerin oldukça mantıklı.Ayrıca artık manualde pek tercih edilmiyor.Henüz sürücülüğünüz için seçimin gayet ideal...

sevgilerrr...

merhaba canım;yardımına şu şekilde cevap vermek istiyorum.Tabi öncelikle kocişinle bir ömür boyu mutlu olmanızı candan diliyorum.Allah bir yastıkta kocatsın:)

Düşüncelerin oldukça mantıklı.Ayrıca artık manualde pek tercih edilmiyor.Henüz sürücülüğünüz için seçimin gayet ideal...

sevgilerrr...[/QUOTe canım cok tesekkur ederım en ıcten sekılde amın dıorum.cevabın ıcınde cok tesekkur ederım.aslında bana cok zor gelıor vıtes degısımı.otomatık arıza yaparsa sıkıntı dıye duymustum bence o sorun hepsınde aynı olur dıye düşündüm.

Şehiriçi kullanımda manuel hamallık gibi geliyo bana. Benim otomatik corsam var çok memnunum yokuşta istop etme derdi yok ışıkta bakıyorum taksicilerden bile önce hareket ediyorum çok memnunum arabamdan düşün kaç senelik araba ama hala hiç bi sıkıntı yok iyice araştırın alırken hangi markaların otomatikleti iyi araba şans işi zaten biraz da

Şehiriçi kullanımda manuel hamallık gibi geliyo bana. Benim otomatik corsam var çok memnunum yokuşta istop etme derdi yok ışıkta bakıyorum taksicilerden bile önce hareket ediyorum çok memnunum arabamdan düşün kaç senelik araba ama hala hiç bi sıkıntı yok iyice araştırın alırken hangi markaların otomatikleti iyi araba şans işi zaten biraz da
tamam cnm saolasın.senin dediğin arabaya da bakayım operl corsa yaa.tşekkür ederim cevabın içinde.

X