ben sabun tozuna geçtim, ama önceden deterjanla yıkanmış çamaşırlar önce bir kez çamaşır sodası ile yıkanıp ondan sonra sabun tozu ile yıkanmalı çünkü deterjan kalıntıları ile beraber sararma yapıyor.
tabii her seferinde iki kez yıkamak maliyetli bir iş, ben en kısa (15)dk prıogramda iki yemek kaşığı soda ile mkina deterjanı alıp çamaşırı ıslattıp sıkıp durulamaya geçmeden önce makinayı durdurup bir müddet bu sodalı suda bekletiyorum bu arada makinadan çıkan sodalı suyu atmıyorum, banyonuzdaki kireç için birebir bu sodalı su, ayrıcada hazırlanır ama ben boşa gitmesin diye makinanınkinide alıp kullanıyorum neyse, sonra makinanın deterjan gözüne koymayın toz sabunu, tül bir kese yapın bu keseye iki yemek kaşığı sabun tozu ve bir yemek kaşığı soda koyun ağzını bağlayın ve makinayı en düşük 40 derecece çalıştırın, 30 derecede çözünmüyor ve tül kese sayesinde çözünmeyen sabun kalıntılarının makinaye zarar vermesinide önlemiş olursunuz, piyasadaki kireç önleyici ve leke çıkarıcılara aldanmayın ben bu yolla nerdese fosforlu gibi parlayan beyazlara ve renklilerre kavuştum. ayrıca
http://www.bugday.org/article.php?ID=115 sitesinde çok daha ayrıntılı bilgilere ulaşılabilir doğal temizlik için ben burdaki formülleri deniyorum sırasıyla, ve inananın bu güne kadar paramla rezil olmuşum, çok daha ucuz, etkili, ve gazları ile her seferinde boğazımı yakıp faranjit yapan ellerimi eldivene rağmen parçalayıp berbat ellerle başbaşa bırakan bu sentetik temizleyicilerle hakkaten paramla rezil olmuşum. formülleri olduğu gibi kullanmadım bazıları pek işime yaradı ama etken maddeleri vermiş, kendim şimdi kendi tariflerimi geliştiriyorum, bu arada evde bu karşımları yaptığımdan beri bir yıldır en sehirli tarım ialçlarına rağmen kurtulamadığım çıyan gibi iğrenç haşerelrde uğramaz oldu, ilgisi olduğunu düşünüyorum, kokusu oranik tarımda böcekleri kaçırmak için kullanılan malzemeler bazıları
çooooook çook kolay gelsin, uarım yazdıkların işine yarar