Otomatik kapı ile duvar arasına sıkışarak kadın işçi öldü KOCAELİ’nin Başiskele İlçesi’nde 21 yaşındaki Muradiye Aktaş, çalıştığı fabrikanın önündeki demir kapı ile duvar arasında sıkışarak öldü. Sitene Ekle
Mesut ÇATAK- Orhan UZUN/KOCAELİ, (DHA) -
Olay, Başiskele Karadenizliler Mahallesi Ordulu Caddesi’nde araç emniyet kemeri üreten fabrikada meydana geldi. Burada çalışan Muradiye Aktaş, fabrikanın önündeki bahçe kapısından girerken otomatik kapı bir anda kapandı. Arıza nedeniyle kapandığı sanılan kapı ile duvar arasında sıkışan Muradiye Aktaş feci şekilde can verdi.
Olay yerine çağrılan polisler, genç kadının cesedinin çıkarılması için itfaiyeyi çağırdı. Olay yeri inceleme ekibinin yaptığı çalışmanın ardından itfaiye ekipleri demir kapının parmaklıklarını keserek Aktaş’ın cesedini çıkardı.
Muradiye Aktaş’ın ölüm haberini alarak olay yerine gelen yakınları ise fenalık geçirdi. Polis, Muradiye Aktaş’ın yakınlarını güçlükle sakinleştirdi. Aktaş’ın cenazesi morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
bu denli güçlü kapının sensörü yokmu iş güvenliği yerlerde umarım sebep olanlar cezalarını bulur , 21 yaşında Allah rahmet etsin ailesine sabırlar versin
bi tane de gazeteci ölmüştü bu otomatik kapılar yüzünden.
bu kadar güçlü mü bunlar ya da sensör falan yok mu biri geçerken durduran?
ne acı bi ölüm.
Allah rahmet eylesin
en çokta kalanlara sabır versin
Nasıl olur ya aklım almıyor
Nasıl canı yanmıştır Allah'ımmm
İhmali olan herkes umarım cezasını çeker.
Lise 1 e giderken İzmirde şehit şanlı erkek lisesi var ordada bır arkdaşımın kafası otomatik kapıya sıkışmıştı onuda o halde görmüştüm hala etkisinden çıkmadım. Birde bu haberı görunce direk o gun aklıma geldi ama bu kadın nasıl oldu ya tak diye mı kapandı . Kolumu takıldıda onu mu çıkaramadı
Nasılda güzelmiş Allah'ım rahmet eylesın
Bu kızı bildiğimden şüphem vardı, tahmin ettiğim kişiymiş. Yüz yüze gelmedim ama bir tanıdığımın arkadaşıydı, adını çok duymuştum. Allah rahmet eylesin.