Otobüste para üstü beklerken başıma gelen

Bende nefret ediyorum aslında işe yaramaz insanlar olduklarının farkında değiller kendilerince otobus şoförü olmak oldukça önemli ve sanki o şoförlük yapmasa yerine kimse aynı işi yapamayacakmış gibi bir psikoloji içindeler. işe yaramazlar.

Haklısın canım ama hiç beklemediğin bir anda öyle bir tepki ile karşılaşınca kalakaldım malesef tıpış tıpış indim sonrada

tatlım canını sıkmana gerek yok o bu ruh hali içerisinde kibar olmasını beklersen terzi olması gerekirdi.yada bayan kuaförü saanat isteyen bi iş yapamsı gerekirdi. havanın sıcağı ortamın kalabalıklığı adamın kabalığı birleşmiş ortaya bi böğürtü çıkmış. böğürmeeeee deseydin sende içine büyümezdi.

İyi yapmışsınız.Hiç birşey yapmayacak olsalar bile en azından o an söyleyemediklerinizi söyleyip rahatlamışsınızdır.İnsan haksızlığa uğrayınca,birde üstüne azar işitince kendini aptal gibi hissediyor.Bende şimdi,"ben olsam ............ derdim" falan diye bir başlarım sinirle,"odun" kelimesi yanında hiç kalır :)) Amma ve lakin,başıma böyle birşey gelse,bende sesimi çıkaramam.En nefret ettiğim şey minibüs/dolmuşa binmektir.Çok çok mecbur kalmadıkçada binemem zaten...

Eşimde 9 aydır minibüsle gidip gelmek zorunda,o da mecburen.Artık iyice yüzgöz olmuş şoförlerle.Hergün yol maceralarını,kavgalarını anlatıyor.Para üstünü bazen bağıra çağıra alıyor,bazen başkalarının hakkını da savunuyor :))

İnsanların günlük hayattaki sıkıntıları yetmiyormuş gibi kendini birşey zanneden şoförlerden de ayrı bir azar işitmek olacak iş değil...

Bu tavrın üzerine o 10 kuruşu almadan şurdan şuraya gitmezdim.

'''Dolmuş 90 kuruş beyefendi para üstünü almak istiyorum'' derdim bende

sen niye rezil oluyorsunki para üstü senin hakkın
orda şöförü bir güzel haklıyacaktın kendilere gelince para üstü eksik olduğunda konuşurlar ama

Hayat bzi böle dengesiz insnlarlada karşılaştırabiliyor işte onun terbiyesizliği yüzünden morelini bozmana hc gerek yok canım..

10 kuruşu olmayınca(sözde) sakız veren bakkal amcalar geldi aklıma

meraktan ölecegim hala 90 kuruşa gidilen bir yer varmı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…