Otobüste para üstü beklerken başıma gelen

ne hakla yaaaaaaaaaaaa nasıl öyle bişi söyler nasıl sesini yükseltir allah aşkına vermek zorunda 10 kuruş yada 10 milyon ne farkeder ki dayanamıyorum hiç böyle saygısız insanlara ayıp ya çok ayıp şikayet edın bence mutlaka :47:

ne hakla yaaaaaaaaaaaa nasıl öyle bişi söyler nasıl sesini yükseltir allah aşkına vermek zorunda 10 kuruş yada 10 milyon ne farkeder ki dayanamıyorum hiç böyle saygısız insanlara ayıp ya çok ayıp şikayet edın bence mutlaka :47:

Katılıyorum birazdan çıkıp numaralarını alacağım canım :20:

yuh ya :53:
hem para üstünü vermeyecek hemde milletin içinde beni azarlayacak öyle mi??
bir daha denk gelirsen o adama sende 10 kuruş eksik ver bişey dersede "olsa verirdik heralde!!!!" diye bağır.. :1:
o değilde o anda almayacağım varsada alırdım ben o para üstünü.. :47: "sorun değil para verecek olan yolculardan birinden çıkar 10 kuruş nasıl olsa" der çingenelik yapardım sen misin bana bağıran :52:

Bildiğim kadarıyla bunlara bir hafta sefer yasağı geliyor ekmeği ile de oynamak istemem doğrusu ama içime de oturdu yani kararsız kaldım :27:

O senden şundan bundan sakındığı 10 kuruş,100 kuruşlarla yolunu yapmıştır zaten.. Fazla iyilikten maraz doğar..Sen onu işinden etmiyorsun ki..Yaptığı terbiyesizliği bir daha yapmaması,ders alması için şikayet etmek lazım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsini aynı kefeye koymak istemem ama minibüsçü deyip geçeceksin artık
Ne saygı var,ne insan taşıdıklarının bilinci,nede trafik kuralları
Yollar babalarının sanki,zart zart korna susmak bilmez,sanki kendileri kornayı bulmuşta dünya aleme gösteriyolar gibi
Heryere metro yapılsada,kaldırılsalar temelli

Ben olsam adama şunu derdim;
Bu şekilde söylemeniz gerekmez.
Hiç hoş değil tavrınız ben sizin çocuğunuz falan değilim sizden para isteyen bi dilenci de değilim böyle bi üsluple konuşup saygısızlık ediyorsunuz.
(Durdurun inecek var:60:)

on kuruş deyip geçilmez on binişte para üstü bir binmelik oluyor ne diye almayacakmışız
yoksa da inerken alın diyebilirdi ne diye bağırıyor ne hakla :47::47:

deseydin keske ne bagırıyorsun dogru duzgun konus diye:41: ama insan bazen tutuklasıyor ya gulenlerde acsınlar biyerlerine gulsunler ey Allahım ya:31:

ne insanlar var yahu :47: bizim orda da yol parası 1.40 doğal olarak bozuk her zaman olmuyor 1.50 veriyoruz.Üni.ye ilk başladığm zamnlar beklerdim üstü gelecek diye bekleyiş o bekleyiş :9: artık olay tersine döndü para üstünü vermediklerinde değil verdiklerinde şaşırıyorum :53::53:

Kızlar slm ben geldim numarayı aldım aradım anlattım dedim kardeşim bak boyle boyle bir olay oldu canımı fazlasıyla sıktı şoförünüz kimsenin buna hakkı yok falan filan adamda dinledi dinledi tamam hanfendi tamam hanfendi dedi kendisi uyarılacak dedi fakat nedense ben hiçbirşey yapmayacaklarmış gibi hissettim :14: Ama olsun sonuçta içimde kalmadı umarım ceza alır görür gününü :47::47::47:

sen niye utanıyorsun ve neden ağzının payını vermiyorsunki ,kendileri 10 kurus eksik olduğunda bağıra bağıra 10 kurus daha demesini biliyorlar:47: kimse kusura bakmasın bu devirde 10 kurusun bile hesabını yapacaksın.

Keşke inmeseydın ama insan şok olunca işte kala kalıyor . Bana da senı mı dınleyecegız telefonunu kapatsana demıstı kuzenımle gorusuyordum daha kucukd-tum ındım rezıl oldum dıye sana ne dıyememişim şimdi olsa onun yanındakıyle muhabbetını de ben dınlemek zorunda degılım derdim nefret edıyorum boyle ınsanlardan

Back