Otobüste para üstü beklerken başıma gelen

hasret21

eeeğh kaka
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
64
0
16
Balıkesir
Kızlar merhaba bugün otobuste yaşadıklarımı sizlere anlatacağım hala moralim bozuk. :14::14::14::14: Sabah saatlerinde Dolmuşa bindim arkamdan da gelenler vardı 1 tl verdim şoföre 10 kuruş para üzeri vercek bana normalde beklemezdim para üstü ama beklemeyince de ayıp oluyormuş gibi geliyor sonuçta 10 kuruş yani dalga geciyormuş gibi oluyor neyse konuya döniyim ben 10 kuruşu beklemeye başladım arkamdanda gelenler vardı onlarda para vericek ama ben 10 kurusu alıp öyle gideceğim.

O anda şoför bana demez mi neyi bekliyorsun hanımefendi yok bozuk olsa verirdik herhalde diye ve bağıra bağıra beni bir rezil etti orda anlatamam. Aaralarında konuşup gülen yolcuları gördüm sanki bana gülüyorlar gibi bende hiç sesimi çıkarmadan bir sonraki durakta indim ama keşke inmeseydim de o adama agzının payını verseydim.:47::47:

Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim yazınca biraz olsun rahatladım şimdi biraz sizde benimle dalga geçin iyice rahatlıyım :1::1:

Terbiyesizlik yapmışşş... Herşeyin bi uslubu adabı var düzgünce söyleyememiş mi... 10 kr 10kr tur hakkınsa alırsın kızdım sanki:47:

Ne kadar teerbiyesizce bir hareket ya o kim oluyor ki sana bagırıyor :47:
Para ustu yoksa soylessın yok suan veremıcem dıye :47:
Ama üzülme canım böyle seviyesiz insanlar cok herkesin basına geliyor bazen ben de kızıyorum ama o an bır sey dıyemıyorum sonra keske boyle boyle deseydm diyorum falan ama o an olmuyor işte... :50:

Ne kadar teerbiyesizce bir hareket ya o kim oluyor ki sana bagırıyor :47:
Para ustu yoksa soylessın yok suan veremıcem dıye :47:
Ama üzülme canım böyle seviyesiz insanlar cok herkesin basına geliyor bazen ben de kızıyorum ama o an bır sey dıyemıyorum sonra keske boyle boyle deseydm diyorum falan ama o an olmuyor işte... :50:

Evet canım adam o anda beni öyle bir sindirdi ki cevap vermek aklıma bile gelmedi rezilliğimi düşündükçe :14::14::14::14::14::14::14::14:

deseydın ya düzgünce söyleyebilirdiniz, bağırmanıza gerek yok, nerden bılebilirim, ne diye bagırıyorsunuz diye surat assaydın. bir daha olursa tedbirli ol, lafını uygun şekılde söyle yoksa içinde kalır. takma kafana.

Haklısın ama işte o an şoka uğradım resmen hiç karşılık veremedim insan ne yapacağını şaşırır ya ciddi anlamda bazen işte öyle birşeydi. bu arada igilenen herkese çok teşekkür ederim :2:

10 kuruşunuz eksik olsaydı o istemezmiymiş acaba merak ettim... Özellikle vermeyen şoförler bile oluyor...

Normalde bende umursamam yoktur belki der geçerim... Bir kere yine gelmedi para üstü ben de istemedim neyse ilerliyoruz bir bayan bindi 10 kuruş eksik göndermiş şoför bağırarak istemez mi 10 kuruşu... Benle beraber bir kaç kişi siz de benimkini yollamadınız benim para üstünüde siz gönderin dedi adamın sesi kesildi:9::9::9::9:

Son düzenleme:
Bazı otobüs dolmuş söfrleri gerçekten çok densiz oluyor yaa.. Yolcuları azarlayanlara falan çok kızıyorum noldu bindik diye yani yedik mi...

Şikayet ediceksin aslında böylelerini... Ordada ona bi iyi azar çekilir

Bazı otobüs dolmuş söfrleri gerçekten çok densiz oluyor yaa.. Yolcuları azarlayanlara falan çok kızıyorum noldu bindik diye yani yedik mi...

Şikayet ediceksin aslında böylelerini... Ordada ona bi iyi azar çekilir

Evet numaraları oluyor şikayet için acaba çıkıp numaralarını alıp şikayet mi etsem dengesizi ne dersiniz :47:

Bi keresindede yaşlı bi teyze durağın biraz ilerisinde durmuş yazık adam yaşlı başlı teyzeyi herkesin içinde çocuk gibi azarladı.......:47:

rezil olan siz değilsiniz şoförün kendisi. 10 kuruşta olsa sonuçta sizin hakkınız. daha güzel bir şekilde söyleyebilirdi. çok kez benim de başıma geldi, şoför biraz bekleyin birkaç müşteri binsin şu an bozuk yok der, tersleyenine hiç rastlamadım ama öyle birşey olsa muhtemelen kavga çıkardı :)

Son düzenleme:
Evet numaraları oluyor şikayet için acaba çıkıp numaralarını alıp şikayet mi etsem dengesizi ne dersiniz :47:

Ön sayfadaki yazını okuduğumda ben de tam bunu yazacaktım ki sen düşünmüşsün zaten...Şikayet et bence de... Ne kadar edepsizmiş bu şöför....:19:

Bence edebiliyorsan et canm ne demek hem para üstü vermicek hem azar çekicek ne hakkı var ki buna en azından uyarılırr:41:

Ön sayfadaki yazını okuduğumda ben de tam bunu yazacaktım ki sen düşünmüşsün zaten...Şikayet et bence de... Ne kadar edepsizmiş bu şöför....:19:

Bildiğim kadarıyla bunlara bir hafta sefer yasağı geliyor ekmeği ile de oynamak istemem doğrusu ama içime de oturdu yani kararsız kaldım :27:

Back