• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oto Koltukları ?!

Oto Koltuk??

• 0-18 KG Oto Koltuk

OY: 3 50,0%
  • 9-18 KG Oto Koltuk

OY: 0 0,0%
  • 9-25 KG Oto Koltuk

OY: 1 16,7%
  • 9-36 KG Oto Koltuk

OY: 2 33,3%
  • Diger Oto Koltuklar.. (lütfen konuya yazin canlar)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
selam kizlar..

ben daha önce bi konu acmiştim oto koltuklari hakkinda orda 9-36 kg oto koltuklardan bahsettm
bnm sormak istedigim baska bi soru daha var..

bebegim icin en uygun oto koltugu aslinda hangisi kizlar?..

galiba 9-36kg okadar rahat olmuyor..

0-18 kg mi almaliyim sizce?

18 kg dan sonra yükselticiyhe geciliyor mu?

aslinda 0-36kg gerekli degil mi? 0-18 kg yerterlimi? onlar yatiyo rahat oluyo diye düsünmüstüm dogru mu?

Biz suan bunu kullaniyoruz ve pek rahat degil gibi:

crystal-baby-trusy-lb-323-ana-kucagi-1-main.jpg

bebeğin oturuyormu bilmiyorum bence oturmaya başlayınca 9-36 kg en rahatı şuan bende senin kullandıgını kullanıyorum pek rahat degil oturmaya başlayıncaya kadar idare etcem artık
benim kullandıgım 8 aylık olana kadar diye biliyorum

0-18 kiloyu alman yeterli olacaktır.Şimdi kullandığın ana kucağı 6.aydan sonra rahat gelmez,sen de oto koltuğuna geçersin.Zaten 18 kilo çocuk ortalama 4-5 yaşındadır,yani benim büyük oğlum öyle.Ve 5 yaşındaki bir çocuk da artık oto koltuğuna binmek istemiyor,sıkılıyor.O yüzden fazlası gereksiz diye düşünüyorum.

sagolun kizlar ben diodumki chicco 0-18kg ayalim 1 ay sona hemen geceym c nkü bu hic rahat degil sizce iyi olurmu öle? 0kgdan itibaren die bide chicco die daha rahat eder die düsündüm

Son düzenleyen: Moderatör:
seçim yapmadan önce internette ve mağazalarda iyi araştırma yapmak lazım.

Benim tercihim Römer Trifix modeli oldu. Para sıkıntısı yoksa Römer veya Besafe.
Para sınırı varsa Recaro veya Cybex bence.

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki markayı tavsiye etti? Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, duyan bilen, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Başka hangi markaları önerirsiniz?

Bende Römer veya BEsafe 'i tavsiye ederim. Çarpışma testlerinde 5* alana bir koltuk. Römer de sadece çocuk oto koltuğu üzerine uzmanlaşmış bir marka. Gayet kullanışlı ve kaliteli ürünleri var.

Ayrıca 9-36 olanlar 1-2 yaş için rahat olmuyor. Kendi kilosuna uygun aralıkta olanlar her zaman çocuk için daha rahat.

Back