• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oto koltuk mu emniyet kemeri mi?

Balbxoxcxuxxux

Never Ever Give Up!
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
663
4
116
Diğer
3 yaşından büyük çocuklar da oto koltuk mu kullanmalı yoksa emniyet kemeri yeterli mi? netten uzun uzun araştırdım..m1 m2 araçları olanlarda emniyet kemeri yeterli 3 yaşından büyük çocuklara diyor ama o araçlar ne oluyor bilmiyorumbilmiyorumkismile

3 yaşından büyük çocuklar da oto koltuk mu kullanmalı yoksa emniyet kemeri yeterli mi? netten uzun uzun araştırdım..m1 m2 araçları olanlarda emniyet kemeri yeterli 3 yaşından büyük çocuklara diyor ama o araçlar ne oluyor bilmiyorumbilmiyorumkismile

Merhaba edindigim bilgi ;

M1 kategorisi araçlar: Sürücü dışında en fazla sekiz kişilik oturma yeri olan, yolcu taşımaya yönelik motorlu araçlardır.

M2 kategorisi araçlar: Sürücü dışında sekizden fazla oturma yeri olan, yolcu taşımaya yönelik ve azami kütlesi 5 tonu aşmayan, motorlu araçlardır.

kac yasindan cocugunuz ?
benim oglum 3 yasindan sonra yukseltici kullanmisti boylece emniyet kemerini baglamistik ;tavsiye ederim ...
nette bulabilirsiniz ...

Back