Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Oto koltuğu...????

ruj22

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
2.877
391
373
44
Arkadaşlar biliyosunuz yeni yasa çıktı otokoltuğu hakkında,artık cezası var bebişleri arabada öyle taşımamız gerekiyo yasa olmasada zaten güvenlik için şart,sizler hangi marka kullanıyosunuz menun olduklarınız olmadıklarınız tavsiyeleriniz neler acaba ,bizde buara alıcaz araştırıyorum birde sizden fikir almak istedim

evet oto koltuğu zorunluluk oldu artık benim çocuğum yok ama komsumla baya tecrübe edindim .ortalama 1000 tl ye kadar fiyat var endüşüğüde kampanyalı fiyatıyla 350 tly aldık 2 kardeşe .koltuklar çocukların kilo boy oranlarına göre değisiyor tabi fiyatta .izofiks diye bişiy var arbalarda koltuğun arkada demirleri ona geçiyormuş ehliyet kemerine bağlanmıyormuş izofiksiz olanlar ise ehliyet kemerine sabit tutturuluyormuş.2004 model arabalarda yokmuş zaten .ama daha sonra 150 tl civarı oto tamircileri yapıyormuş .

evet biliyorum canım arşltırdım hepsini benim aklımda chıcco key 1 var isofiksi yada normal birdegene chıcco nun ismini hatırlıyamadım limdi bi ürünü daha var o o var kararsısızm ,tecrübeli arkadaşlar yazarsa belki benim için daha ii olucak.sanada teşekkür edrim..:))

ben maxi cosi almışdım gayette memnunum römer king almışdım önce sıkıldı içinde baş kısmının yan koruumaları rahatsız etti kızımı bende değiştirdim maxi cosiyle

Canım biz Chicco key 1 kullanıyoruz. Çoook memnun kaldım. Önce Baby 2 go almıştık izofiksli olandan. Ama hiç memnun kalmadım. Çocuk içine resmen gömülüyordu. Biz de değiştirdik. Chicconunkinin izofikssiz olanından aldık. Satıcı izofiks için çok da gerekli değil. Emniyet kemeri de (Allah korusun) kaza sırasında aynı şekilde fırlamasını engelliyor, izofiks hiç kıpırdamıyor sadece dedi. Ama izofiksli olanlar da kaza sırasında sıkışıyormuş ve bebeği oto koltuğuyla birlikte arabadan çıkarmak pek mümkün olmuyormuş. Emniyet kemerlilerde kemeri kesip çıkarıyorlarmış. Düşünmesi bile sevimsiz ama kafama yattı benim. 1 aydır kullanıyoruz biz. Çok rahat etti bebeğim. Yalnız bütün oto koltukları gibi terletiyor. Terletmeyen koltuk yok zaten. Onun için de sevi bebenin kılıfından hediye etmişti adam, onu kullanıyorum. Nispeten iyi oldu...

Bu arada 400 TL'ye aldık...

chicco proxima kullanıyoruz. yenidoğanlara uygun olduğu için aldık... "eh işte" denecek bir ürün...

öncelikle gülegüle kullanın
bizde aynı ürünü aldık ama izofiksli aldık,eşimin arabası şirket arabası sürekli koli oluyo arka koltukta mama firmasında çalışıyo:)) yani sürkli takılı kalamıcak çok fazla tak çıkar yapıcaz onun için kolay olanı almak zorundaydık izofiksli de kolay takılıp çıkarılıyo
buarada bizede aynı fiyat verildi izofiksizde:))
cevaplarınız için çok teşekkür edrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…