Oto koltuğu tavsiyesi

Bileran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
397
261
103
merhaba arkadaşlar, oto koltuğu alacağım bu konu da acemiyim internette bir sürü Bilgi var neye hangisine bakacağımı şaşırdım. Aldığınız ve memnun olduğunuz oto koltuğu markası önerebilir misiniz bir de 9-18 mi yoksa 9-36 mi almalıyım

Besafe isofixli olan modelini aldık 9-18 kilo,önceliğimiz adac testlerinden geçmiş olması ve sağlamlığıydı
çok araştırdık kilo aralığı fazla olanlar iyi değil malzeme ömrü varmış ve çocuk 25 kilo olmadan eskiyormuş

Kullanan ve araştıran arkadaşlar bilginizi esirgemeyin lütfen

mrb. şuan cidden araştırıyorum ve çok kafam karışık, konuyu açan arkadaşım naptın aldın mı koltuk

SironaFix isofix 9-36 kilo aldım 4 kademe yatar pozisyonu var ama tam olarak yatmıyor. Genel olarak bütün koltuklar yatmıyor sanırım. Biz memnunuz oğlum maşallah oturur oturmaz uyuyor :)

mrb. şuan cidden araştırıyorum ve çok kafam karışık, konuyu açan arkadaşım naptın aldın mı koltuk
Maalesef alamadım internetten bakıyorum ana karar veremedim küçük bir şehirde yaşadığım için Kraft dışında başka bi markaya da bakamadım.

Indirimde iken nuna marka aldik. Hatta teshirde denedik ve kizim oturup sesi cikmayinca almaya karar verdik. Izofiksli. Memnunuz. 0-15 aylik kullanim icin. Yasina girince degisgirecegiz sanirim o biraZ sikinti oldu. Rahatlik kullanislilik anlaminda guzel

Benim bir arkadaşım Crew ALLin 9-36 oto koltuğu almış kampanyadan, piyasadaki yeni bir ürünmüş ve şu an piyasaya girmek için agresif kampanyalar yapıyormuş, muadili yan koruma sistemli kasalardan daha güzelmiş tasarımı. 9-36 almasının sebebi de uzun soluklu kullanmasıymış. Benim de bebeğim biraz büyüsün almayı düşünüyorum

Bende almak istiyorum ama sağlam olanları çok pahalı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…