merhaba arkadaşlar, oto koltuğu alacağım bu konu da acemiyim internette bir sürü Bilgi var neye hangisine bakacağımı şaşırdım. Aldığınız ve memnun olduğunuz oto koltuğu markası önerebilir misiniz bir de 9-18 mi yoksa 9-36 mi almalıyım
merhaba arkadaşlar, oto koltuğu alacağım bu konu da acemiyim internette bir sürü Bilgi var neye hangisine bakacağımı şaşırdım. Aldığınız ve memnun olduğunuz oto koltuğu markası önerebilir misiniz bir de 9-18 mi yoksa 9-36 mi almalıyım
Besafe isofixli olan modelini aldık 9-18 kilo,önceliğimiz adac testlerinden geçmiş olması ve sağlamlığıydı
çok araştırdık kilo aralığı fazla olanlar iyi değil malzeme ömrü varmış ve çocuk 25 kilo olmadan eskiyormuş
SironaFix isofix 9-36 kilo aldım 4 kademe yatar pozisyonu var ama tam olarak yatmıyor. Genel olarak bütün koltuklar yatmıyor sanırım. Biz memnunuz oğlum maşallah oturur oturmaz uyuyor :)
Indirimde iken nuna marka aldik. Hatta teshirde denedik ve kizim oturup sesi cikmayinca almaya karar verdik. Izofiksli. Memnunuz. 0-15 aylik kullanim icin. Yasina girince degisgirecegiz sanirim o biraZ sikinti oldu. Rahatlik kullanislilik anlaminda guzel
Benim bir arkadaşım Crew ALLin 9-36 oto koltuğu almış kampanyadan, piyasadaki yeni bir ürünmüş ve şu an piyasaya girmek için agresif kampanyalar yapıyormuş, muadili yan koruma sistemli kasalardan daha güzelmiş tasarımı. 9-36 almasının sebebi de uzun soluklu kullanmasıymış. Benim de bebeğim biraz büyüsün almayı düşünüyorum