Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Oto koltuğu konusunda kafam karışık!

seçim yapmadan önce internette ve mağazalarda iyi araştırma yapmak lazım.

Benim tercihim Römer Trifix modeli oldu. Para sıkıntısı yoksa Römer veya Besafe.
Para sınırı varsa Recaro veya Cybex bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
elimde arkadaşımdan kalma bir kraft var ama çok da memnun değilim. kızım çok rahat edemedi ve Allah korusun bir kaza falan olsa çok da koruyabileceğinden emin olamıyorum. Oto koltuğu ciddi bir konu. o yüzden iyi araştırma yapmalı diye düşünüyorum. linkini verdiğim siteden bayaa faydalandım ben. ilgilenen varsa baksın. graco junior baby alıcam sanırım.

eğer kaa olur derseni römer çok iyi testlerde tavsiye ederim ben anakucağını römer aldım büyüyünce otokoltuğunu da römer alacağım

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki markayı tavsiye etti?Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, duyan bilen, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. Başka hangi markaları önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…