• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oto koltuğu hakkında

ramitep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
471
5
96
İstanbul
merhabalar yine ben mi desem ne desem :)acemi anne adayı deyin artık bana kaydirigubbakcemile3 ben oto koltuğu alıcamda hem ana kucağı gibi de kullanayım istiyorum 0-13 kg olanlardan doğumdan itibaren kullanışlı oluyormuş ama fiyatlar çok değişik siz hangi marka aldınız ne kadara aldınız ve nerden aldınız bana yardımcı olursanız sevin,irim

bizimki stork. takması çıkarması rahat.. arabadan oto koltuğu ile eve taşıyorum. eğer arabada devamlı kullanacaksan pratik ve güvenli bişey olsun yok daha çok ana kucağı gibi taşıyacaksan hafif bişey olsun derim. bizimki ağır . fiyatlar değişiyor bizimki yanlış değilse 70-80 ytl gibi idi fiyatı ama bi arkadaşım başka bi marka 400ytl ye almıştı.

tatlım ben sunny baby aldım
70 ytl idi
çok da memnunum,pahalı bişi alma
zaten en fazla 9.aya kadar kullanırsın

ramitep merhaba, eğer araba kullanıyorsan ya da arabayla çok sık seyahat ediyorsan isofixli oto koltuklardan al. geçenlerde toyiki de gördüm sadece isofixli koltuk chicconun 250 civarında. ben yurtdışından almıştım. bebek arabasıylada takım olanları var. isofix, oto koltuğu, bebek arabası olarak. bizimki gracoydu. daha sonra ben onu 2, el sitesinden sattım. yani tavsiyem kaliteli bir şey al. bebek büyüyünce satarsın sende arkadaşlar oto koltuğunu bilemem sizin kararınız ama bebek arabanızı iyi bir marka almaya gayret edin.

canım bizimki kraft ama içi çok çukur olduğundan ilk aylar anakucağı olarak kullanamadık, şimdi de sadece arabada kullanıyoruz ve bayağı ağır bilgin olsun

bana tam model verebilirmisiniz acaba memnun kaldığınız oto koltuğundan site adı falan gerçekten kullanışlı olan sevinirim

chicco auto fix plus bizimki, kızgı arabaya takılıyor,sen sadece koltugu götürüp üstüne oturtuyorsun,pratik güvenli birşey.
benim bebek ufak oldugundan mı derin oldugundan mı, 4 . ay kullanabildim ben, öyle köşede durdu, ilk başlarda portbebede tasımak kolay zaten, sar sarmala koy çantaya oluyor.ben hem evde ana kucagı olasun hem gittiğim yerde millet kucagına almasın oyle dursun istemiştim cok önceden almıştım, ama gittiğin yerde de tabiki millet kucagına almak istiyor, zaten ilk başlarda da fazla gezmeye gitmek istemiyorsun.eger arabada uyursa alıp eve cıkartabiliyorsun uyandırmadan o yönü iyi.şimdi ben bakıcıya bırakıyorum , ordan alınca özlemiş oluyorum ev cok yakın zaten kucagımda götürüyorum koltuk öyle duruyor yanımda.mama yedirirken kullanıyorum şu an,ya da wc ye gideceğim zaman baglıyorum, yakınıma koyuyorum.
hele bir bebeğin doğsun alırsın ya.çevrende kullanan birilerinkine koyup dener modeli öyle alırsın, yada mağazada.afaki oluyor önceden alınca.bebek arabamızı da lazım olunca deneyerek almış olmayı isterdim.

Simlamutlu isofix i tarif etmeye çalişayim. Arabanin arka koltuğuna emniyet kemeri ile bağlanan parça. Oto koltuğunu üstüne tek elle takip çikarabiliyorsun. Araba kullanan anneler için çok önemli. Ve bebeklerin güvenliği için. Bir daha bebeğim olursa kesin onlardan alacağim.

Ayrica otokoltuğu çok rahat olmayabilir ana kucaği gibi kullanmak için. Onuda fisher price ya da chicco nunkilere bakin. çeşitli ikinci el sitelerinde çok yeni durumda yari fiyatina bulabilirsiniz. Kiliflarida yikanabilir. Bence düşünün araştirin arkadaşlar.

valla ben tavsıye etmıyorum bende aldım puset hem oto koltugu aynı zamanda bebek ufakken ıyı ama bıraz hareketlenınce olmuyo benım bebegım bırazda kılolu one dogru yıgılıyo dık oldugu ıcın yanı cok yatıramadım ve o kadar para verdım ana kucagı kullandım rahat ettım sımdı sokucak yer arıyorum evde sana tavsıyem ana kucagı al zaten ne kadar kullanıcankı arabada sıf araba ıcın alıcaksan o baska valla cok pısmanım ben bıde arabaya takılanlardan aldım takım ıkısıde hantal gelıo bı baston araba yetermıs araba cıkartcam dıe canım dısarı cıkmak ıstemıo yınede sen bılırsın cnm

mehtap doğru diyorsun aslında yani bebek küçükken yatar evt ama biraz büyünce rahat edemem gibi geliyo zaten hangi modelli alıcam bilmiyorum bazıların içi çok derin yani bilemedim acaba kanguru gibi bişi mi alsam arkadaşalr sizce o kullanışlı olurmu eşimde bebeği çanta gibi taşımam ben diyo siz ne dersiniz

ya bizde almayı düşünüyoruz.eşim kızımı öğlene kadar evde bakmayı öğleden sonra tek başına arabayla annemlere bırakmayı düşünüyor.oyüzden oto koltuğu almamız lazım ama bende şaşırmış durumdayım hangisini alsam diye

Bizde Maxicosi var ben çok kullanıyorum arabada ilk doğduğundan beri ve çok memnunum diğer modellere kıyasla hafif isofix denilen aparatı arabaya kolay takmak için biz onun yerine arka koltuğa emniyet kemeri ile sabitliyoruz tavsiye ederim...Fiyatı 300-350 civarı

35175.jpg

Back