chicco auto fix plus bizimki, kızgı arabaya takılıyor,sen sadece koltugu götürüp üstüne oturtuyorsun,pratik güvenli birşey.
benim bebek ufak oldugundan mı derin oldugundan mı, 4 . ay kullanabildim ben, öyle köşede durdu, ilk başlarda portbebede tasımak kolay zaten, sar sarmala koy çantaya oluyor.ben hem evde ana kucagı olasun hem gittiğim yerde millet kucagına almasın oyle dursun istemiştim cok önceden almıştım, ama gittiğin yerde de tabiki millet kucagına almak istiyor, zaten ilk başlarda da fazla gezmeye gitmek istemiyorsun.eger arabada uyursa alıp eve cıkartabiliyorsun uyandırmadan o yönü iyi.şimdi ben bakıcıya bırakıyorum , ordan alınca özlemiş oluyorum ev cok yakın zaten kucagımda götürüyorum koltuk öyle duruyor yanımda.mama yedirirken kullanıyorum şu an,ya da wc ye gideceğim zaman baglıyorum, yakınıma koyuyorum.
hele bir bebeğin doğsun alırsın ya.çevrende kullanan birilerinkine koyup dener modeli öyle alırsın, yada mağazada.afaki oluyor önceden alınca.bebek arabamızı da lazım olunca deneyerek almış olmayı isterdim.