Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer ilgilenirseniz bende chicco marka oto koltuğu mevcut.
oto koltuğunun aynı marka ve model olarak netten resmini buldum.ben benimkini de en kısa zamanda çekip yüklicem.ama resim deki ürünün aynısı.sadece gri renk. fiyat olarak gerek mağazalardan gerekse de netten bakarsanız 290 ile 400 arası değiştiğini görürsünüz.benim istediğim fiyat 200 ve inanın hiç bir yıpranmışlığı yok.hemen hemen hiç kullanılmadı gibi bişey.eğer düşünürseniz msj olarak yazın.özelden görüşürüz.
ben yarın resimlerini çekip yüklerim :) Fiyat konusunda pek bişey yapabileceğimi sanmıyorum,o da şu nedenle; eminim sahibinden dahil pek çok 2.el alım satım yapan sitelerde daha yüksek yada daha düşük fiyata bulabilirsiniz.burada sizi ürünü almaya teşvik edicek tek şey ürünün özellikleri,yıpranmışlığı yada kırığının olup olmadığıdır.Bunu bir otomobil gibi düşünün.Her yerde aynı marka ve modeli bulabilirsiniz ama fiyatı km'si kazasız oluşu yükseltir.Tabiki de tercih sizin.Sizi kesinlikle anlıyorum ve katılıyorum ama sizin bana hak vermenizi ve ederinin çok altında satamıcağımı bilmenizi isterim.
öncelikle şimdiden hayırlı olsun arabanız.Ben daha önceki yazımda da belirttiğim gibi sizi gayet iyi anlıyorum ve hak veriyorum.İlla ki daha düşüğü veya benim istediğim fiyattan daha yükseğini bulmanız her zaman olası bişey.Hayatta herşey nasip kısmet işi,inşallah gönlünüze göre uygun ve temiz bir ürün bulursunuz.şimdiden kolay gelsin.