Bebek İkinci El oto koltuğu arıyorum 2 yaşındaki oğlum için..

oto koltuğunun aynı marka ve model olarak netten resmini buldum.ben benimkini de en kısa zamanda çekip yüklicem.ama resim deki ürünün aynısı.sadece gri renk. fiyat olarak gerek mağazalardan gerekse de netten bakarsanız 290 ile 400 arası değiştiğini görürsünüz.benim istediğim fiyat 200 ve inanın hiç bir yıpranmışlığı yok.hemen hemen hiç kullanılmadı gibi bişey.eğer düşünürseniz msj olarak yazın.özelden görüşürüz.

Eklentiler

• $chicco-proxima-l.jpg
    $chicco-proxima-l.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 97
oto koltuğunun aynı marka ve model olarak netten resmini buldum.ben benimkini de en kısa zamanda çekip yüklicem.ama resim deki ürünün aynısı.sadece gri renk. fiyat olarak gerek mağazalardan gerekse de netten bakarsanız 290 ile 400 arası değiştiğini görürsünüz.benim istediğim fiyat 200 ve inanın hiç bir yıpranmışlığı yok.hemen hemen hiç kullanılmadı gibi bişey.eğer düşünürseniz msj olarak yazın.özelden görüşürüz.

tamda aradıgım modelı koymuşsun fakat fıyatta anlaşamıcaz sanırım ben bunun aynısını sahıbınden de gordum aynı yıpranmamış tertemız fıyatıda 150 tl yazmıstı..sen senınkının resmını bı koysan dıorum yınede bı fıkır olsun belkı uzlasırız eşimlede gorusmem gerekıyor cunku...

ben yarın resimlerini çekip yüklerim :) Fiyat konusunda pek bişey yapabileceğimi sanmıyorum,o da şu nedenle; eminim sahibinden dahil pek çok 2.el alım satım yapan sitelerde daha yüksek yada daha düşük fiyata bulabilirsiniz.burada sizi ürünü almaya teşvik edicek tek şey ürünün özellikleri,yıpranmışlığı yada kırığının olup olmadığıdır.Bunu bir otomobil gibi düşünün.Her yerde aynı marka ve modeli bulabilirsiniz ama fiyatı km'si kazasız oluşu yükseltir.Tabiki de tercih sizin.Sizi kesinlikle anlıyorum ve katılıyorum ama sizin bana hak vermenizi ve ederinin çok altında satamıcağımı bilmenizi isterim.

ben yarın resimlerini çekip yüklerim :) Fiyat konusunda pek bişey yapabileceğimi sanmıyorum,o da şu nedenle; eminim sahibinden dahil pek çok 2.el alım satım yapan sitelerde daha yüksek yada daha düşük fiyata bulabilirsiniz.burada sizi ürünü almaya teşvik edicek tek şey ürünün özellikleri,yıpranmışlığı yada kırığının olup olmadığıdır.Bunu bir otomobil gibi düşünün.Her yerde aynı marka ve modeli bulabilirsiniz ama fiyatı km'si kazasız oluşu yükseltir.Tabiki de tercih sizin.Sizi kesinlikle anlıyorum ve katılıyorum ama sizin bana hak vermenizi ve ederinin çok altında satamıcağımı bilmenizi isterim.

valla cnm öyledır muhtemelen haklısın ama 2 el olunca dusuyor fıyat bende cok yuksek alıp 2 el cok dusuk sattıyım urunler oldu hemde 2 ay kullandıgım ıcın cok temız hayır ben o fıyata vermem dedım bekledı bekledı urun hayır satılmassada kalsın dedım hatta cok ısteyen olmustu sonuc onların ıstedıgı fıyata verdım aman dedım elımde kalmasın ama urun senın sen bılırsın nıhayetınde...kullanılmısları 85-95 tl arasında proxımaların hatta gorustumde 3 yıl kullanmıs ama temızlerı arabasını satıp elınde kalan kısıler ıse 150 tl ye verıolar henuz tam karar kılmadım cunku henuz arabamız gelmedı ıns 15 gune kadar arabamızı alıcaz kısmetse...zaten bulamazsam gıdıp sıfırını alırım he bu marka chıcco olmaz baska olur napalım kısmet...

öncelikle şimdiden hayırlı olsun arabanız.Ben daha önceki yazımda da belirttiğim gibi sizi gayet iyi anlıyorum ve hak veriyorum.İlla ki daha düşüğü veya benim istediğim fiyattan daha yükseğini bulmanız her zaman olası bişey.Hayatta herşey nasip kısmet işi,inşallah gönlünüze göre uygun ve temiz bir ürün bulursunuz.şimdiden kolay gelsin.

öncelikle şimdiden hayırlı olsun arabanız.Ben daha önceki yazımda da belirttiğim gibi sizi gayet iyi anlıyorum ve hak veriyorum.İlla ki daha düşüğü veya benim istediğim fiyattan daha yükseğini bulmanız her zaman olası bişey.Hayatta herşey nasip kısmet işi,inşallah gönlünüze göre uygun ve temiz bir ürün bulursunuz.şimdiden kolay gelsin.

inş cnm resımlerını yınede yuklemenı ıstıorum cnm ya dedıgım gıbı suan arayıs ıcındeyım telden gorusucem aslında temız olması benım ıcın daha onemlı yoksa gıdıp sıfırını alıcaz sen bı yukle ıstersen cnm temız gercekten konusabılırım sneınle

X