- 5 Temmuz 2024
- 3
- 3
- 29
-
- Konu Sahibi Taze1ebeveyn
Sizin bebeğiniz yatarken size bakıyor mu ve gülüyor mu? Şuan agulamıyor mu?Ahahah az once bende konu açtım aynılarını yazdim
Sanmıyorum erkek bebekler böyle bence. Çok fazla Yorum okudum. Kiz bebek anneleri değil erkek bebek anneleri hep aynı şeyleri yasamisGöz kontrolünü yaptırdınız mı? Yakını görmede zorluk yaşıyordur belki..
Aynı şeyleri yaşıyoruz numaramı yazsam konuşabilirmiyizHerkese merhaba, otizm tanısı almış çocuğu olan annelerden rica ediyorum lütfen cevap verir misiniz. Ve şuan bizimle aynı durumda olup çocuğu büyüyünce normale dönen annelerde cevap yazarsa sevinirim. Oğlum 7 mart doğumlu 4 aylık şuanda. Kucaktayken neredeyse hiç göz teması yok kıyafetlere etrafa vs bakıyor. Yatarkende yakından göz teması kurmuyor ama uzaktan dikkatini çekince yüzüne bakıyor insanların takip ediyor ama boş bakıyor gibi. Bazen çok nadir gülümser gibi oluyor ama çok küçük onuda yaparken gözünü kaçırıyor. Etrafındaki insanlara uzaktan kısa süreli bakıyor takip ediyor ama yanına gelince göz teması kurmuyor. 3 aylıkken daha çok ses çıkarırdı şuan çok az nadir ses çıkarıyor. Karşısına geçiyıruz konuşuyoruz tepki vermiyor gülmüyor ses çıkarmıyor. Kafaya çok takıyoruz artık delirmek üzereyiz. Eşimde bende öğretmeniz hatta eşim özel eğitim öğretmeni. Bu aylarda tanı koyulmuyor biliyoruz. Normal olmadığının da farkındayız ama yinede merak ediyoruz bu aylarda böyle olup sonradan otizm tanısı alan var mı yada sonradan normale dönen. Cevap verirseniz çok sevinirim. Allah herkesin çocuğuna sağlık güzel ömür versin.
Kesinlikle ben de daha küçük olduğunu düşünüyorum4 aylık bebek neler yapabilir ki, siz neyi eksik gördünüz. Merakımdan soruyorum, daha çok minik. Bir şeyi yoktur inşallah bebisin
Kendi bebeğimi düşündüm de, 3 aylık bazen bakar bazen bakmaz, bazen uzak ya da yakın göz teması etmez vs. agu zaten pek yok, bir şeyler söylemeye çalışıyor ama daha ses vs. yok.Kesinlikle ben de daha küçük olduğunu düşünüyorum
Merhaba son durumunuz nedir benim bebeğimde 6 Mart doğumlu benimde şüphelerim varHerkese merhaba, otizm tanısı almış çocuğu olan annelerden rica ediyorum lütfen cevap verir misiniz. Ve şuan bizimle aynı durumda olup çocuğu büyüyünce normale dönen annelerde cevap yazarsa sevinirim. Oğlum 7 mart doğumlu 4 aylık şuanda. Kucaktayken neredeyse hiç göz teması yok kıyafetlere etrafa vs bakıyor. Yatarkende yakından göz teması kurmuyor ama uzaktan dikkatini çekince yüzüne bakıyor insanların takip ediyor ama boş bakıyor gibi. Bazen çok nadir gülümser gibi oluyor ama çok küçük onuda yaparken gözünü kaçırıyor. Etrafındaki insanlara uzaktan kısa süreli bakıyor takip ediyor ama yanına gelince göz teması kurmuyor. 3 aylıkken daha çok ses çıkarırdı şuan çok az nadir ses çıkarıyor. Karşısına geçiyıruz konuşuyoruz tepki vermiyor gülmüyor ses çıkarmıyor. Kafaya çok takıyoruz artık delirmek üzereyiz. Eşimde bende öğretmeniz hatta eşim özel eğitim öğretmeni. Bu aylarda tanı koyulmuyor biliyoruz. Normal olmadığının da farkındayız ama yinede merak ediyoruz bu aylarda böyle olup sonradan otizm tanısı alan var mı yada sonradan normale dönen. Cevap verirseniz çok sevinirim. Allah herkesin çocuğuna sağlık güzel ömür versin.
Merhaba özelden yazdım sizeMerhaba son durumunuz nedir benim bebeğimde 6 Mart doğumlu benimde şüphelerim var
Bana da yazabilir misiniz son durumu rica etsemMerhaba özelden yazdım size