- 14 Temmuz 2017
- 946
- 414
- 34
- Konu Sahibi melodi1970
- #14.481
Engelli aylığı Şubat yatan varmı benim yatmadi kestiler galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Te bu yuzden gwnetık test yapmak klazmALLAH yardımcısı olsun bitaneyle gelişsin die daha cok ilgilenirken 3tane çok zor.
Şauet generıkse korkmalısınızMuhtamelen saglikli cocugum olsun hayaliyle 3 cocuk yapmistir ama malesef olmamis benim oglan otizmin kiyisinda dolaniyo en en hafifi bunu da yeni farkettik hep konustugu icin bu yuzden ikinciyi dogurdum suan kafayi yiyorum kizimda da var gibi o tani koyamayan doktorlari bogmak istiyorum.
Merhaba benim oğlumda 4 yaş 4 aylık bizimde tek sorunumuz akıcı konuşma henüz yok cümle kuruyor isteklerini ifade ediyor örneğin "anne balonu şişir" gibi. Biz ilaç ismi vermek doğrumu olur bilemiyorum ct....s diye bir damla vermişti 2 aydır onu kullanıyoruz henüz bi artısını göremedikMerhabalar benim oğlumda dikkat eksikliği var 3,5 yaş oyun grubuna gidiyo akıcı konuma dışında bi sıkıntımız yok doktorumuz 3 ay tedavi verdi 1 mm sabah akşam abilify kullanmamızı söyledi bı ilacı kullanıp fayda gören var mı 1 ay kullandi daha küçük dozlarda ve ciddi ilerleme kaydettik ama kullanmak da içime sinmiyo doktorda 3 ay sonra bırakıcaz istediğimiz seviye ye gelince dedi kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum
Aynen bizde böyleyiz nereye gittin falan sorularına da cvp var karşılıklı konuşma yok dahaMerhaba benim oğlumda 4 yaş 4 aylık bizimde tek sorunumuz akıcı konuşma henüz yok cümle kuruyor isteklerini ifade ediyor örneğin "anne balonu şişir" gibi. Biz ilaç ismi vermek doğrumu olur bilemiyorum ct....s diye bir damla vermişti 2 aydır onu kullanıyoruz henüz bi artısını göremedik
Herşeyi otizme yormamalı sınırda zeka donuk zeka olanlarda var takip etmeli erteleyip okul caginda egitime baslayanlar var kurumlardaMerhaba benim oğlumda 4 yaş 4 aylık bizimde tek sorunumuz akıcı konuşma henüz yok cümle kuruyor isteklerini ifade ediyor örneğin "anne balonu şişir" gibi. Biz ilaç ismi vermek doğrumu olur bilemiyorum ct....s diye bir damla vermişti 2 aydır onu kullanıyoruz henüz bi artısını göremedik
Bende düşünüyorum bide içilen varmış banyodan başka hangi marka kullanıp nerden aldınız mesaj atar mısın banaEvet ben kullandım yaklaşık 3 Ay kadar ama aynı zamanda eğitimede başlamıştık hangisi iyi geldi bilmiyorum ama bir çok davranışı sönmüstü (parmak ucu yürüme, ellerini kanat çırpar gibi yapma, top çevirme gibi) bi kabda az suyla sulandırarak banyo yaptırıyorsunuz ve sonra iyice duruluyorsunuz.
Bende düşünüyorum bide içilen varmış banyodan başka hangi marka kullanıp nerden aldınız mesaj atar mısın bana
Merhabalar sizin adınıza cok sevindim umarım hersey cok daha iyi olur. Neler yaptınız bu süreçte eve mi ögretmen geldi rehabilitasyona mı gittiniz ilaç kullandınız mı kısaca bilgiler verir misiniz masaya oturmayan ve hiç bişey öğrenmek istemeyen bi oğlum var otizm tanılı konuşma fln hersey suan iyi gidiyor ama okul işini sevmiyor neler yapabilirim. Başınızdan geçen bi süreç neler önerirsinizmerhabalar uzun zaman sonra foruma bakmak istedim sevgili anneler oğlum bu sene 3 e gidiyor size güç versin diye sadece bu haberi vermesem olmazdı tales matematik sınavında finale kaldı okuldanfinale kalan 2 öğrenciden biri nerelerden buraya geldik msjlarıma hızlıca bakarsanız farkedersiniz lütfen umudunuzu hiç yitirmeyin
Merhaba çok mutlu oldum maşallahmerhabalar uzun zaman sonra foruma bakmak istedim sevgili anneler oğlum bu sene 3 e gidiyor size güç versin diye sadece bu haberi vermesem olmazdı tales matematik sınavında finale kaldı okuldanfinale kalan 2 öğrenciden biri nerelerden buraya geldik msjlarıma hızlıca bakarsanız farkedersiniz lütfen umudunuzu hiç yitirmeyin
Özel eğitim genel olarak negibi ödevler veriyor acaba size ??Herkese merhabalar Tüm cocuklara şifa dilerim. Bütün forumu okuyup bitirdim önemli bilgilerde edindim. Benım kızım da 3yasında herhangi bir tanımız yok. Pskolog ve piskiyatrye götürdüm. Pskiytri otizmle alakası yok dedi hiperaktve dikkat dağınıklığı üstünde durdu ama cok fazlada görmedi kızımı daha 3yası dıldurmadıgı için tanı koyamayız dedi. Krese baslayın dedi 1,5aydır kreşe gdiyoruz cok guzel gelısmeler oldu ama yaşıtlaro kadar bizi anlamıyor herkes normal desede bana normal gelmiyor. Özel eğitime gittik onlarda incelemede özel eğitime ihtiyacı var dediler. Haftada 2gun gdiyoruz şuanlık dedıklerini evde yapmaya calısıyoruz ama haraketli sevdiği seyleri guzelnoynuyor ama klem tutması fln hala tam oturmadı. Bide bende cok kızıyorum çnkü hiç dinlemıyor hele ki dısarda bu durum buyudukce aşılıyormu yanı annem nerde diye benı aradğu zamanlar gelıcekmi bu arada kreş öğretmenıne bişi demedık oda gayt memnun sosyal zaten geneş olarak. Ama ekolisi cok var 5n1kya kartları var hiç umursamıyor bişi anltyrz gülüyo napcagımızı saşırdık inşallah eğitim iyi gelir Ne zor seylermış.
5n1k kartları fotoğrafları üzerinde konusup ben algısını arttırmayı komutları coklaştırmayu önerdi bize.Özel eğitim genel olarak negibi ödevler veriyor acaba size ??
MerMetabolizma doktoruna gitme sebebim bağırsak ve beyin arasındaki ilişki. Ve varsa ağır metal bunları öğrenmek çünkü benim oğlum 2,5 yaşından sonra belirti göstermeye başladı. Düzgün çalışmayan bağırsak florası bozuluyor ve vitamin mineral vs. Vücut alamıyor böylece bağırsaktaki kötü bakteri miktarı artıp kana geçiyor. Bunların da en sevdiği vücut yeri ise en yağlı organımız olan beyin. Böylece beyin etkileniyor. Bugün gaps diyetine başladık ilk adım olara. Ama çocuk aç kaldığı için stereotip hareketleri arttı ve halsizlik oldu. Ve beni yıkan yan bakmayı da tecrübe etmiş oldum bugün ilk defa. Aranızda gaps diyeti uygulayan var mı? Değişim yaşayan var mı bu diyetle?
Merhaba son durumunuzu paylaşabilir misiniz. Bende hocamıza gitmek istiyorum bi fayda gördünüzmü diyetle ve özelden görüşebilir miyiz lütfen çok rica ediyorum sizdenMetabolizma doktoruna gitme sebebim bağırsak ve beyin arasındaki ilişki. Ve varsa ağır metal bunları öğrenmek çünkü benim oğlum 2,5 yaşından sonra belirti göstermeye başladı. Düzgün çalışmayan bağırsak florası bozuluyor ve vitamin mineral vs. Vücut alamıyor böylece bağırsaktaki kötü bakteri miktarı artıp kana geçiyor. Bunların da en sevdiği vücut yeri ise en yağlı organımız olan beyin. Böylece beyin etkileniyor. Bugün gaps diyetine başladık ilk adım olara. Ama çocuk aç kaldığı için stereotip hareketleri arttı ve halsizlik oldu. Ve beni yıkan yan bakmayı da tecrübe etmiş oldum bugün ilk defa. Aranızda gaps diyeti uygulayan var mı? Değişim yaşayan var mı bu diyetle?