kızlar merhaba ne yapacağımı kimle konuşacağımı şaşırdım. Benim de oğlu 18 aylık ama ne desem ne yapsam ismine bakmıyor. İki isimli iki isimlilerde oluyor dedi psikolog ama ben ikna olmadım. Göz temasımız var bizimle çok ilgili özellikte tam bir anne düşkünü beni görünce gülerek yanıma geliyor öpüyor, hangi elimde oynuyoruz, kutu atmaca oyununu çok seviyor, kalemlerle oynuyoruz hatta kalemi açıp kapağını tekrar takıyo fln ama böyle takıntılı gibi sürekli değil, arabalarıyla uygun oynuto kamyonun arkasına oyuncakları koyup gezdiriyor fln. Ama işte ismini söyleyince bakmıyor, bay bay yapmıyor ama alkış yapıyor, yürüyo ama elimi tutmak istiyo yoksa tek elle elimi tutup ileri ve geri yürüyebiliyoruz. Ama işte ismine bakmamasından çok endişe ediyorum çocuk psikologuna gittik test fln yaptı gelişimi yaşıtlarının seviyesinde dedi üç ay sonra da isme cevap vermezse tekrar görüşelim dedi. Eşim de bişeyi yok çocuğun diye bana kızıyo gözleriyle bizi takip eder odadan çıkınca farkeder hatta istediği yastığı getirip beni bunla salla diye yanıma koyuyo ama hala cümlesi yok bir iki kelime sadece söylüyo