-
- Konu Sahibi melodi1970
- #12.921
Videolardan örnek olarak birkaç tane alabilir miyim acaba?Cnm oyunla öğretiyorlar zaten daha doğrusu etkilesimle. Burdan gonderilebiliyor mu bilmiyorum ama bende oğlumun derste çekilmiş videoları var, örnek olarak iletebilirim. Biz dışarıda bekliyoruz, tabletten canlı olarak izliyoruz dersi.
Merhaba, inşallah eeg sonucunuz temiz çıkar. Önerilen şeyleri burda da paylaşır mısınız? Bizde ay sonunda hem psikiyatri hemde nörojiye kontrole gideceğiz.ben de böyle arada çok güçlü ama arada çok umutsuzluğa düşüyorum gerçi daha 2 haftadır bu sürecin içindeyim. Bize de nöroloji doktoru yağlar vitaminler var önereceğim demişti bugün randevumuz var eeg çektireceğiz
Tabiki ilk fırsatta paylaşırım.. inşallah faydalı olur hepimizeMerhaba, inşallah eeg sonucunuz temiz çıkar. Önerilen şeyleri burda da paylaşır mısınız? Bizde ay sonunda hem psikiyatri hemde nörojiye kontrole gideceğiz.
Ne mutlu oldum şuan bizde başladık kreş özel eğitim inşallah böyle sonuçlar görecezBen son sayfadaki mesajların çoğunu okudum. Çocuklarınız küçük daha. Benim kızım da 2 yaşındayken konuşmuyordu, söylediklerimi anlamıyordu.Komut alma çok kısıtlıydı. Çok hareketli bir çocuk, o zaman da çok harekeyliydi. 3yaşından sonra kreş ve özel eğitimle 4
ayda değişimler başladı. Son iki ayda renkleri sayıları öğrendi, organlarını gösteriyor, hayvan adları ve taklitleri başladı.Evet, hayır kullanmaya başladı İlerliyoruz ama hala tuhaflıklar var. İnşallah iyi olacaklar. Çocuklarınıza biraz zaman verin. Özel eğitime giderken ilk derste çok ağladı çıkmak istedi ama şimdi bana baybay diyip gidiyor derse. Umudumuzu kaybetmeyelim anneler. İnşallah hepsi çok iyi olacak.
İnşallahNe mutlu oldum şuan bizde başladık kreş özel eğitim inşallah böyle sonuçlar görecez
Merak ettim yag ve vitamin ne vercek burdan yazarsan sevinirim canmben de böyle arada çok güçlü ama arada çok umutsuzluğa düşüyorum gerçi daha 2 haftadır bu sürecin içindeyim. Bize de nöroloji doktoru yağlar vitaminler var önereceğim demişti bugün randevumuz var eeg çektireceğiz
Ne için verdi canım peki neyapıo muş o vitaminMerhaba arkadaşlar kızımın eeg si temiz çıktı. Neurooptimizer capsül isimli bir vitamin takviyesi önerdi haftada 3 gün yemeklerine katılıp verilecekmiş.
Kıllancakmısınız peki ben tedirgin oluyorum ilaç lara karşı. Şimdi netten baktım beyin gelişimi için yazıyoMerhaba arkadaşlar kızımın eeg si temiz çıktı. Neurooptimizer capsül isimli bir vitamin takviyesi önerdi haftada 3 gün yemeklerine katılıp verilecekmiş.
Otizmli çocuklarda beyin gelişimi ve hafıza güçlendirme için dedi kullanmayı düşünüyoruzKıllancakmısınız peki ben tedirgin oluyorum ilaç lara karşı. Şimdi netten baktım beyin gelişimi için yazıyo
Çocugunuz kac yaşındaOtizmli çocuklarda beyin gelişimi ve hafıza güçlendirme için dedi kullanmayı düşünüyoruz
3 yaşındaÇocugunuz kac yaşında
Biz 120 veriyoruz bireysele kac yasında şuan rapor 2buçuk sonrasımımerhaba kizlar hepinize cok gecmis olsun.ikizlerimden birinde sosyal iletisim zorlugu icin gec kalmamak adina ozel egitim aldirmak istiyirum.suan raporluk yasa gelmedik rehabilitasyon merkezlerinde saat ucreti ne kadar oluyor ?
Bizim gittiğimiz kurumda da 150 tl saat ücreti.merhaba kizlar hepinize cok gecmis olsun.ikizlerimden birinde sosyal iletisim zorlugu icin gec kalmamak adina ozel egitim aldirmak istiyirum.suan raporluk yasa gelmedik rehabilitasyon merkezlerinde saat ucreti ne kadar oluyor ?
yasinda bile yokuz aslinda ama goz temasi isme bakma sıkintili.riskli bebek olarak kabul edildi erken mudahale etsek iyi olur mu umudundayim bakalim .kendi kendine bagimsiz hayatta kalan bireyler olur umarim yavrularimizBiz 120 veriyoruz bireysele kac yasında şuan rapor 2buçuk sonrasımı
tesekkur ederim.kac saatle baslamistiniz suan ucretsiz izindeyim .ise donmek de istemiyorum ilgilenmek icinBizim gittiğimiz kurumda da 150 tl saat ücreti.
Haftada 2 saatle başlamıştık. Biz 3 yaşına kadar bekledik. Erken başlamak daha iyi olacaktır.tesekkur ederim.kac saatle baslamistiniz suan ucretsiz izindeyim .ise donmek de istemiyorum ilgilenmek icin
cok tesekkur ederim hepimizin saglukli gunleri olur insallahHaftada 2 saatle başlamıştık. Biz 3 yaşına kadar bekledik. Erken başlamak daha iyi olacaktır.