- Konu Sahibi melodi1970
-
daha krese alısma süresınde ama faydasını görüyorum dün benım resmımı masadan aldı öptü gerı koydu yiğit dedıgımde 1 defada olmasada 2. hemen bakıyo zaten işine geldıgı zaman bakıyo sıpa dıger odadan yiğit gel dıyorum hemen gelıyor canım sen asmıssın bu kötü günlerı ne mutlu sana inşaallah bizde asarız ama ben cok hata yaptım zamanında nöbetten geldım actım tv yi o tv ye bakarken uyudum kabul edıyorum şimdi ise elımden ne gelıyosa yapıyorum hatta daha fazlasını yapmaya calısıyorum devamlı gezdırıyorum haftada 2 tam gün krese gıdecek gerı kalan zamanda ben oynuyorum bı odayı bosallttım tam kres havası verdım ıstedıgı gıbı dagıtıyo oynuyo Allahım evlatlarımızla sınamasın ben cocugum olmuyo dıye cok acı cektım ama olunca degerını bılmek lazımmıs
ayy canım ben senın yazılarına görünce cok heyecanlanıyorum annecigim lafını bı duysam anam ben hiç susturmam oglumu oyy Allahım bizede göstersın bugunlerı senınkı krese gıttıkten ne zaman sonra basladı canım konusmya
benımkı baba dıyodu belkı ben baba dedıgını duymak ıstedıgım ıcın bana öyle gelıyodur dıye düşünüyodum kres ögretmenı baba dedı dıyo bende uctum havalara bırde benım oglumda sonradan oldu bu 15 aylıkken hadi demıstım oda edi demişti bir ara Allah dedım Alah dedı dedımya canım ılgısızlıkten oldu şimdide bıdır bıdır ötüyo konuscak gıbı isil isil dıyo gege dıyo ben pek anlam veremedım ama demekkı ona göre bı anlamı vardırbirde namaz kılıyo güzel yayıyo seccadeyı ellerını baglıyo rukuye gıdıyo secdeye gıdıyo en sonda selam verıyo topluyo seccadeyı bunlar benı cok mutlu edıyo
baba diyodur baba en kolay kelime arabaya ababa diyodu oğlum biz onu baba anlıyoduk kızıyodu ıhh diyodu ababa benim oğlumda namaz kılma taklidi yapıyo bide annem namaz kılarken gidip ağzını kapatıyo konuşma diyo bıd bıd yapma diyo
baba diyodur baba en kolay kelime arabaya ababa diyodu oğlum biz onu baba anlıyoduk kızıyodu ıhh diyodu ababa benim oğlumda namaz kılma taklidi yapıyo bide annem namaz kılarken gidip ağzını kapatıyo konuşma diyo bıd bıd yapma diyo
daha krese alısma süresınde ama faydasını görüyorum dün benım resmımı masadan aldı öptü gerı koydu yiğit dedıgımde 1 defada olmasada 2. hemen bakıyo zaten işine geldıgı zaman bakıyo sıpa dıger odadan yiğit gel dıyorum hemen gelıyor canım sen asmıssın bu kötü günlerı ne mutlu sana inşaallah bizde asarız ama ben cok hata yaptım zamanında nöbetten geldım actım tv yi o tv ye bakarken uyudum kabul edıyorum şimdi ise elımden ne gelıyosa yapıyorum hatta daha fazlasını yapmaya calısıyorum devamlı gezdırıyorum haftada 2 tam gün krese gıdecek gerı kalan zamanda ben oynuyorum bı odayı bosallttım tam kres havası verdım ıstedıgı gıbı dagıtıyo oynuyo Allahım evlatlarımızla sınamasın ben cocugum olmuyo dıye cok acı cektım ama olunca degerını bılmek lazımmıs
oyy masaallah kuzuma valla bazıları cok konusuyo dıye şikayet eder ama ben bı konussun hiç susturmıycem dıyom
oy oyy maşallah hepsine nazarda çok değiyor ben inanıyorum allahım kem gözlerden sakınsın hepimizin yavrularını
canım evet benım cok masumum ben şimdi yiğidi kresten almaya gıdıyorum görüşürüz canım bu arada oglusun ve sen cok güzelsiniz masallah
kızlar facebook hesabınız varmı ekleyelim birbirimizi
tamam canım oldu hadi git al oğlunu biz öğlende geldik arkadaşı bizde oyun oynuyorlar
teşekkür ederim canım sizde çok tatlısınız
canım evet benım cok masumum ben şimdi yiğidi kresten almaya gıdıyorum görüşürüz canım bu arada oglusun ve sen cok güzelsiniz masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?