- Konu Sahibi melodi1970
- #9.461
Surekli arabayla oynuyo baska oyuncaklar ilgisini cekmiyo. Mesela birisi disarda bunu sevince utanip anneye yada abla abiye yanasma gibi bi durumu soz konusu da degil. Cok tepkisiz sanki karsisindakine bu napiyomus gibi bakiyo. Bi tiki var aslinda tik mi bilmiyorum hafif gulumseme gibi bisey yapiyo gun icinde en az 4-5 kere yapiyodur benim dikkat ettigim.Anlattiklarinizin hemen hemen aynilari vardi oğlumda, 21 aylikti biz teşhis aldiğimizda. Lütfen anneyi uyarin. Geç kalmasinlar. En azindan anneye (google a yazin çikiyor hemen ) m chat testini yapmasini söyleyin zaten sonucunda anlayacaktir
Mimik ve jest olarak tek yaptigi “cirkin olmak” o da gercekten cani isterse kendiliginden yapiyo. Baska hic el sallama opucuk atma cee ee ,isaretle gosterme biseyi istedigini belli etme vs bisey yok.
Bi de sakin kendi halinde ama hareketli bi cocuk. Surekli dolanir evde ordan oraya. Disardayken de bana kalirsa biseyler ilgisini cekerek degil de bos bakarak geziyo.. aile surekli bebeklikten itibaren onunla oldugu icin bu gelismeme yonunu anlamaz yada kabul etmezmis. Teyzem cocuk psikiyatrisi benim. Ondan yardim aldim ne yapabilirim diye. Soylersen sen kotu olabilirsin normal karsiliyolarmis ve en gec krese gittiginde ogretmenleri soylucek dedi. Ama benim vicdanim el vermiyo yani ben mi abartiyorum acaba diye dusunuyorum emin de olamiyorum. İlla psikiyatriye goturun de diyemiyorum. Kaldim oyle