Merhaba arkadaşlar. Sürekli yazmasamda yazdiklarinizi takip ediyorum. Özellikle
S Slenderxx oğlum okadar çok benziyorki oğlunuza. Bilişsel anlamda yaşitlarindan hiç bir farki yok hatta fazlasi var diyebilirim. Maşallah ikili cümlelerde başladi farkindaliği çok artti artik. Yanliz sayilara olan bu aşiri düşkünlüğü beni korkutuyor ciddi derecede takıntı oldu çünki 100'e kadar sayiyor hatta fazlasini
Kitaplari sevsede en çok ilgilendiği şey sayfa sayilari.. Bütün harfleri biliyor onlarda sayilar kadar olmasada takintilarimiz arasinda. Üçüncü sirada da renkler var.. Oğlum 28 aylik, eşyalarin kime ait olduğunu biliyor söylüyor fakat şöyle bir durum var terlik annenin diş fırçası babanin tablet abinin şeklinde söylüyor. Yani annemin, babamin, abimin değil. Ayni şekilde kendine ait eşyalarida adini söyleyerek söylüyor benim demiyor ben düzeltince benim diyor. Ben ve sen kavramlarini kariştiriyor. Kim, nerede, nasil, kimin sorularina basit ama doğru cevaplar veriyor. Önceden yoktu yeni yeni başladi çok heyecanlandiğinda alkış yapiyor kendini sıkıyor. Hayali oyun sayilirmi bilmiyorum, arabalarini masanin altindan geçirip tünele geldik diyor, legodan bir adami yastiktan kaydirip kaydiraktan kaydi diyor, duş başliğini kulağina koyup alo diyor, bunun gibi kisa basit oyunlar. Geçen hafta kreşe başladik oryantasyon süresiydi çok kısa kaldik, haftada 3 gün 2'şer saat gidecek fakat ilk haftadan grip olduğu için bu hafta evdeyiz. Bir operasyon geçireceği için toparlanmasi lazim. Oğlumun ciddi besin alerjileri ve reflü problemi var daha öncede yazmiştim. Perşembe günü endeskopi olucak ve çok korkuyorum lütfen bizede dua edin sonuçlarimiz temiz çiksin üzüntüden ölüyorum. Keşke tek başina alerji ve reflüyle yada tek başina otizmle mücadele ediyor olsaydik. İki zor ve farkli sinavimiz benide yavrumuda çok yipratiyor