- Konu Sahibi melodi1970
-
3 özellik çok az tahmin edersem parmak ucunda yürüme,Kendisine gülümsediğinizde size gülümsemez,Bazı şeyleri yaşıtlarına göre erken yapar. bunlar olabilir..yardımcı olabildiysem ne mutlu bana güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim yiğeninizin yoluda açık olsun allah onu iyi eğitimcilerle karşılaştırsın
kızlar yukarıya sıraladıgınız ozellıklerden cogu uyuyo
marmara unv bı kac ay sonraya gun verdıler
bende unv profunun ozelıne gıdıcem
tanıdık falan da yok boyle baya masraflı olacak ama olsun
sımdı ben krese gondereyım mı
bı de tam oglumla ılgılı suphelerımı netlestırdıgım ay hamıle kaldım
cok korkuyorum hem oglumla yeterınce ıgılenemıycem hem de aynı seylerı yasıycam dıye
tecrubelerınızı paylasın benımle neler beklıyo benı hıc bılmıyorum
esım kızıyo bana bı sey yok dıye bı de onunla ugrasıyorum
benım oglum okumayacakmı sımdı
cok perısanım
neler yapmam gerekıyo fırsat buldukca anlatın bana nolur
cok korkuyorum hem oglumla yeterınce ıgılenemıycem hem de aynı seylerı yasıycam dıye
cok perısanım
yoo hayır malesef sadece 3 madde dışında tümü uyuyor(
sizin yazdıklarınızdan sonra araştırmama devam ettim ve bebeklik döneminde agu gugu yapmayan bebekler için kırmızı alarm demişler. 6 ay ila 12 ay arası,
inanın sadece bakardı, hiç agu gugu yoktu, biz oynatırdık güldürmeye çalışırdık tepki vermezdi boş bakardı. o zamandan beri bana garip geliyor, bir bebek nasıl agu gugu yapmaz gülücük atmaz şaşardım, aşırı sakin bir çocuktu hala öyle, donukluk derecesinde, sinir krizleri dışında. yanınıza gelir ruhunuz duymaz, nefesini duymazsınız, sessizce dolaşır.
şimdi yine biraz gülüyor, ablasının oluşunun ona artısı olduğunu düşünüyorum. ama şefkatle yaklaşıp sevdiğinizde, onunla konuştuğunuzda değil, mesela bir oyun yaparsanız, ne bileyim karnını mıncıklarsanız falan.. demin eşimle paylaştım durumu, saçmala konuşamamasından başka sorun yok dedi, özellikleri sıraladım, otizm demedim, gelişim bozuklugu olabilir dedim sadece ona bile yok diyor.
eşim bile sert tepki veriyor ailesine açılmam nasıl mumkun olacak bilemiyorum.
of bilemiyorum, belki kişiliğidir, donuktur ya da sadece çok uyanık bir çocuk değildir.
tamam bende onu demek istedim 3 madde dışında tümü uyuyor...oğlum 7 aylıkken bay bay yapıyordu ve bay bay diyodu 1 yaşında baba ,gel psi psi, dede ,hav hav. ve bu gibi bebekken de çok bıbıldardı biz hatta bu çocuk çabuk konuşacak falan diye seviniyoduk çok gülerdi kucakta olmaktan hoşlanıyodu cee oyunu oynuyodu bizimle sonra içine kapandı konuşma azaldı işte aşılardan şüphelendim hep ama testler normal çıktı
cok sgolun kızlar
gercekten destege cok ıhtıyacım var
fazla vakıt kaybetmek ıstemıyorum oyuzden
napmam gerektıgını hemen ogrenmek ıstıyorum
ozel egıtım rehablıtasyon merkezlerınde verılıyo dımı
bende bir otizmli çocugun nenesiyle konuşmuştum, eskiden bu kadar yoktu artık aşılar vitaminler, bunlardan supheleniyorlar diyordu. ah bilemiyorum, gerçekten dunyanın civisi çıktı. bizimkde baybay yapıyor, biraz açıldı sayılır. kucaga çağırırsan geliyor ama sen kendin alırsan kıyameti koparıyor, ben çocukalrı çok severim iletişimim çok iyidir, birtek onunla iletişim kuramıyorum, oyun oynayamıyorum sallamıyor resmen, kendi diyarında. dialog kuramıoyorum. canım kuzum nasılsın seni seviyorum vs. diyorum boşboi bakıyor, normalde heyecanlanır tepki verir çocuklar, sevildiğini anlayınca mutlu olur. cidden birçok özellik uyuyor, ama bazı özellikleriyle normal çocuk gibi. sorun oldugu kesin. ama teşhisi ben koyamam. sizin çocugunuz kadar gelişmiş olsaydı mesela ben bile şüphelenmezdim. helal olsun vala hemen farketmişsinzi durumu. ustelik kendi çocugunuzda.
melodicim nereye gittin sen ne oldu kavga mı vardı benide çağırsaydın ya :)) seninkinin yaşındayken arada benimkide yapardı elimi bırakıp koşardı sonra gülerek yine yanıma gelirdi şimdi hiç bırakmaz korkuyo bide arabalardan falanda yolda ben hep araba çarpar elimi bırakma diye tembih ediyorum diye..seninkide bırakır kısa sürede
demek orman haa bende gelyom :18:kızlar bılecıge de gelın ya edebalıyı zıyaret ederız bılecıgın baskada bişiyok zaten
cok perısanım
cok sgolun kızlar
gercekten destege cok ıhtıyacım var
fazla vakıt kaybetmek ıstemıyorum oyuzden
napmam gerektıgını hemen ogrenmek ıstıyorum
ozel egıtım rehablıtasyon merkezlerınde verılıyo dımı
çok yorgumun ben sabah ana okulu ardından 2 seans bireysel ordan komşuya güne gittim sabah 9 dan beri sokaklardayız yattığım yerde uyuyup kalıcam...melodicim hoşgeldin bidaha gitme aman dikkat et benim 3 banım var daha kavgaya karıiırsam kazen komple şutlar beni
yok kavgaya filan karışmadım öle tarz konuşmak benim tarzımda olmadı hiçbir zaman sadece çok kibarca yazılan bi eleştiriyi beğendim o kadar özellikle bu konuyu kaybetmek istemem bana çok faydası oldu diğer insanlarada olacağına inanıyorum yat biraz uyu bari baya gezmişsin ooohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?