- 21 Ekim 2009
- 792
- 26
- Konu Sahibi melodi1970
selam masumcum eeg si normal cıktı illa işitme testı tutturdular yok yanı yaptırmıyoruz hanı şüphem olsa tamam dıcem yaptırayım ama galıba işitme testını yaptırmıcam kızlar daha dogrusu onlar dilkoma kayıt ıcın ıstıyolar ma dilkom bızım ılde yok eskısehırde var orayada ben nasıl geliş gidiş yaparım hem ben konusmamasına cok takmıyorum biraz algılama guclugu vardı doktor zxamanla gecer o dedı ozaman beklıycem galıba ben . ogluş iyi masallah pepe cıkınca happe diyoı cok sevıyo onu pepe nerde dıyınce tv yı gösterıyo bitince bitti dıyo ben sarkı söyluyorum sarkım bıtınce benı alkıslıyo yavas yavas ta olsa ılerlıyo cok şükür canım zaten acelemız yok Allah ne zaman nasip ederse ozaman krese devam ama kres pek bişiy katmadı kılzar ogluma hepsını benögrettım demiştimya size işaret parmagını kullanmıyo dıye şimdi artık kullanıyo onu bıle ben ögrettım ama kreste hiç bişiy ögrenmedı hanı ınsan farkederya ben hiç etkısını göremedım sadece ayakta sallamıyorum okadar bılmıyorumda benım kafam karıstı :44::44:
normal çıkmış ne güzel zaten doğduğundada işitme testi yapıyorlar onu yapmamışlarmıydı duyduğunu biliyoruz sonuçta duymasa benimkilerde öle reklam yada pepe çıkınca sesi duyar duymaz koşuyorlar pepe iyi ama bizim öğretmenimizde önerdi türkçe konuşuyor sayıları renkleri öğretiyor daha birçok şeyi bazen sınıfta durmayınca açılışı pepeyle yapıyolar susana kadar bide evdeki arabaları kaldırrıyorum arada çok oynuyo onlarla kaldırınca bizle daha çok ilgileniyor sende böyle değişik şeyler dene istersen renkler kitabı aldım bide arabalar kitabı aldım renkleri biliyor çoğunu şimdi bunları arabalarda kullanıyorum mesela kırmızı araba sarı araba gibi bilince eveeeet diyorum oda bana eveeet diyor papağanım benim bugünde merhaba demeyi öğrenmiş yavaş yavaş kimi çocuk geç konuşur benim kaynımın oğlu 5yaşında başladı konuşmaya oda yarım yarım ama şimdi üniversiteyi bitirdi ve çenesi çok düşük ailede geç konuşan varsa olabiliyormuş böyle inş bülbül olacaklar bülbül