- 7 Ağustos 2017
- 9.931
- 36.769
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
O ablada söyledi randevu alalim diye ama nebilim bana tahlilerle gitmek daha mantikli geldi.dediginiz gibi zaten bir sıkıntı cikarsa Allah korusun kendimde gotururumde.hani alacağımız tahlilleri once cocuk nöroloji gorucek.ondan sonra prof.gostermeyi düşünüyordumRandevu alip gidin, tahlilleri olduğunu sonucu beklediğinizi söyleyin. Büyük ihtimal sonuçlar cikinca gönderin bakarim der. Gitmenize gerk kalmadan sonucları gönderirsiniz. Çocuğunuzu bir an önce görmesi daha önemli diye düşünüyorum. Tahlillerde sıkıntı görürse sizi tekrar çağırir zaten.
Sonuçlar kısa sürede gelir mi? Bu hafta hepsini halledebilirseniz prof randevusunu cuma gününe alırsınız. Hemde tüm sonuclarla gitmis olursunuzO ablada söyledi randevu alalim diye ama nebilim bana tahlilerle gitmek daha mantikli geldi.dediginiz gibi zaten bir sıkıntı cikarsa Allah korusun kendimde gotururumde.hani alacağımız tahlilleri once cocuk nöroloji gorucek.ondan sonra prof.gostermeyi düşünüyordum
Zaten gecen hafta cektirdik.ben ablaya soyleyim en gec randevu alsin ztaen randevular 15 gunu asmaz. Ozmana kadar tahlil cikarsa soyleriz zaten çıkmazsada baska gune artık tekrar gösterelimSonuçlar kısa sürede gelir mi? Bu hafta hepsini halledebilirseniz prof randevusunu cuma gününe alırsınız. Hemde tüm sonuclarla gitmis olursunuz
Orası öyle öglen arayim en iyisi randevuyu alalim biz.Gidin o da bi baksin. Gözle gördükleri de bir kanaat oluşturur. MR çıktıktan sonra tekrar gidersiniz.
Yazdim ablaya alicagiz randevuyuProfesörden randevuyu hemen yarına alamazsınız zaten. Randevuyu verdiği gün gelene kadar sizin sonuçlarınız çıkar.
Doğru düşünmüşsün sonuçlarla gitmek daha iyi tanıdığınız Öğretmen randevuyu ayarlayabilirse sonuç çıktıktan sonra gidersin.Aklında ki her şeyi öğrenirsin en azından.Günaydın kızlar. Oglumun durumunu bilenler bilir otizm tanisi tanısı aldık. Ram'da gittik heyete girdik olay bu sekil gecti
Heyet - hoşgeldin x
Oglum-hosbuldum
Heyet- nasilsin iyimisin
Oglum-evet
Heyet- (kağit parcasi) al şunu çöpe at bakalim
Oglum cöpe atti daha cok varda simdilik aklima gelen bunlar..
Heyet oglumda birsey olmadığını korkulacak birşey olmadigini söyledi
Rapora hafif otizm spektrum bozuklugu diye geçmiş
Tibbi tani atipik otizm
Egitime başladik geçen persembe gittik,sali ve perşembe günleri egitime gidecegiz..
Gecen hafta eeg emar cekildik.emar sonucu 2 hafta sonra cikicak.eeg cikti sanirim mesaj geldi.
Asil soru ya gelelim.esimin patronu (kadin) tanidik bir prof dr varmis cok iyi bir doktor namı falan var dedi cocugu ona gösterelim dedi,bende emar sonucu eeg sonucu ciktiktan sonra onunla gidelim abla demistim.bugun mesaj atti yine sağolsun ilgileniyor bizimle. Randevuyu alalimmi diyor.sizce emar eeg sonucuylami gidelim yoksa direk çocuğumu götürelim.benim icin tahlillerle gitmek daha mantikli geldi siz ne düşünüyorsunuz?
Canim arkadaslar yazinca aklima geldi esimin patronuda demisti zaten hemen vermezler randevuyu diye.ben mesaj attim randevuyu alalim ozamana kadar sonuclarda cikar insallah çıkmazsada sonra götürüruz napalimDoğru düşünmüşsün sonuçlarla gitmek daha iyi tanıdığınız Öğretmen randevuyu ayarlayabilirse sonuç çıktıktan sonra gidersin.Aklında ki her şeyi öğrenirsin en azından.
Otizmin daha adinin duyulmadigi zamanlarda bu teşhisi alan birini tanıyorum. Simdi tuğla gibi kitaplar okuyor, üniversite okuyor, aşırı guzel konuşuyor, çok bilgili, konuştu mu sizi bir çembere aliyor ve hipnoz olmuşsunuz gibi dinletiyor kendini. Bu foruma katilmamisken yanlis teshis koydular herhalde, otizm boyle mi olur diyordum. Sonra anladim ki a tipik otizmmiş. Hiç korkmayin. Umarim sizin oglunuz anlattigim cocuktan daha yetkin bir birey olur.Orası öyle öglen arayim en iyisi randevuyu alalim biz.
İnşallah çok şükür agir olandan degil heyette dedi ben burda ne otizmliler gördüm en agirlari rabbim onlarada sifa versin..hafif otizm spektrum bozukluğu diye nete yazdigimda asperger sendromu da diyorlarmis buna asperger olanlar iste o bahsedilen zeki cocuklar.cok iyi yerlere gelenler.oglumun zekasinda sorun oldugunu düşünmüyorum aksine cok zeki ve farkli.insallah düşündüğüm gibidir ve cok iyi yerlere gelirOtizmin daha adinin duyulmadigi zamanlarda bu teşhisi alan birini tanıyorum. Simdi tuğla gibi kitaplar okuyor, üniversite okuyor, aşırı guzel konuşuyor, çok bilgili, konuştu mu sizi bir çembere aliyor ve hipnoz olmuşsunuz gibi dinletiyor kendini. Bu foruma katilmamisken yanlis teshis koydular herhalde, otizm boyle mi olur diyordum. Sonra anladim ki a tipik otizmmiş. Hiç korkmayin. Umarim sizin oglunuz anlattigim cocuktan daha yetkin bir birey olur.
Harika insanlar var bu hayatta. Bence tahlillerden önce bir gidin isterseniz. Sonra tahlilleri gönderirsiniz isterseGünaydın kızlar. Oglumun durumunu bilenler bilir otizm tanisi tanısı aldık. Ram'da gittik heyete girdik olay bu sekil gecti
Heyet - hoşgeldin x
Oglum-hosbuldum
Heyet- nasilsin iyimisin
Oglum-evet
Heyet- (kağit parcasi) al şunu çöpe at bakalim
Oglum cöpe atti daha cok varda simdilik aklima gelen bunlar..
Heyet oglumda birsey olmadığını korkulacak birşey olmadigini söyledi
Rapora hafif otizm spektrum bozuklugu diye geçmiş
Tibbi tani atipik otizm
Egitime başladik geçen persembe gittik,sali ve perşembe günleri egitime gidecegiz..
Gecen hafta eeg emar cekildik.emar sonucu 2 hafta sonra cikicak.eeg cikti sanirim mesaj geldi.
Asil soru ya gelelim.esimin patronu (kadin) tanidik bir prof dr varmis cok iyi bir doktor namı falan var dedi cocugu ona gösterelim dedi,bende emar sonucu eeg sonucu ciktiktan sonra onunla gidelim abla demistim.bugun mesaj atti yine sağolsun ilgileniyor bizimle. Randevuyu alalimmi diyor.sizce emar eeg sonucuylami gidelim yoksa direk çocuğumu götürelim.benim icin tahlillerle gitmek daha mantikli geldi siz ne düşünüyorsunuz?
Randevuyu alacağız bugunHarika insanlar var bu hayatta. Bence tahlillerden önce bir gidin isterseniz. Sonra tahlilleri gönderirsiniz isterse
Zaten randevuyu hemen alamazmisim cok hastalari var.daha once bahsettigim abla demisti bana.bugun alirsak ozmaana kadar insallah sonuclarda çıkar.Özelde de olsa çok iyi doktorlara ancak birkaç hafta sonrasına randevu bulabiliyorsunuz , belki o yüzden öyle demiştir.
Çok sevindimRandevuyu alacağız bugun
Bende sizi ve yavrunuzu kucakliyorumMerhaba öncelikle sizi ağır otizmli bir kız çocuğu annesi olarak sevgiyle kucaklıyorum. Erkek çocuklarda sık görülmesine rağmen daha hafif seyrediyor genellikle. Ben matematik öğretmeni olmama rağmen kızım ağır diye özel eğitim öğretmenliği okudum. Kızım 11 yaşına girecek ancak bir rutine oturmaya başladık. Tanısı otizm ya da farklı bir durum olsa da çocuğunuzun yaşıtları gibi büyümesi için bu erken dönemi çok iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Şu dönem yapacağınız maddi ve manevi kaynak aktarımı ilerisi için çok daha faydalı olacaktır. Oyun ağırlıklı ve bilimsel uygulamalar kullanan kurum ve öğretmenleri tercih edin. Mutlaka spor dersi aldırın çok faydasını göreceksiniz. Hem zihinsel hem sosyal anlamda spor çok iyi bir rehabilitasyon aracı oluyor. Kolaylıklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?