- 7 Ağustos 2017
- 9.931
- 36.769
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Günaydın kızlar. Oglumun durumunu bilenler bilir otizm tanisi tanısı aldık. Ram'da gittik heyete girdik olay bu sekil gecti
Heyet - hoşgeldin x
Oglum-hosbuldum
Heyet- nasilsin iyimisin
Oglum-evet
Heyet- (kağit parcasi) al şunu çöpe at bakalim
Oglum cöpe atti daha cok varda simdilik aklima gelen bunlar..
Heyet oglumda birsey olmadığını korkulacak birşey olmadigini söyledi
Rapora hafif otizm spektrum bozuklugu diye geçmiş
Tibbi tani atipik otizm
Egitime başladik geçen persembe gittik,sali ve perşembe günleri egitime gidecegiz..
Gecen hafta eeg emar cekildik.emar sonucu 2 hafta sonra cikicak.eeg cikti sanirim mesaj geldi.
Asil soru ya gelelim.esimin patronu (kadin) tanidik bir prof dr varmis cok iyi bir doktor namı falan var dedi cocugu ona gösterelim dedi,bende emar sonucu eeg sonucu ciktiktan sonra onunla gidelim abla demistim.bugun mesaj atti yine sağolsun ilgileniyor bizimle. Randevuyu alalimmi diyor.sizce emar eeg sonucuylami gidelim yoksa direk çocuğumu götürelim.benim icin tahlillerle gitmek daha mantikli geldi siz ne düşünüyorsunuz?
Heyet - hoşgeldin x
Oglum-hosbuldum
Heyet- nasilsin iyimisin
Oglum-evet
Heyet- (kağit parcasi) al şunu çöpe at bakalim
Oglum cöpe atti daha cok varda simdilik aklima gelen bunlar..
Heyet oglumda birsey olmadığını korkulacak birşey olmadigini söyledi
Rapora hafif otizm spektrum bozuklugu diye geçmiş
Tibbi tani atipik otizm
Egitime başladik geçen persembe gittik,sali ve perşembe günleri egitime gidecegiz..
Gecen hafta eeg emar cekildik.emar sonucu 2 hafta sonra cikicak.eeg cikti sanirim mesaj geldi.
Asil soru ya gelelim.esimin patronu (kadin) tanidik bir prof dr varmis cok iyi bir doktor namı falan var dedi cocugu ona gösterelim dedi,bende emar sonucu eeg sonucu ciktiktan sonra onunla gidelim abla demistim.bugun mesaj atti yine sağolsun ilgileniyor bizimle. Randevuyu alalimmi diyor.sizce emar eeg sonucuylami gidelim yoksa direk çocuğumu götürelim.benim icin tahlillerle gitmek daha mantikli geldi siz ne düşünüyorsunuz?