Otizm teşhisi lütfen yardım

-mathilda-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
526
328
53
33
Merhaba 2 yaşındaki oğluma otizm teşhisi konuldu. Yıkıldım kendimi enkaz gibi hissediyorum. Biran önce bişeyler yapmam gerek farkındayım tecrübeli anneler ve kaderdaşlarım beni lütfen bilgilendirir misiniz? Kendi süreçlerinizden bahseder misiniz? Oğlum düzelecek mi… öncelikle İstanbul Avrupa yakasında veya Asya da olur farketmez doktor özel eğitim önerilerinize açığım kaç gündür oradan oraya geziyoruz birsürü para döktük ama bilmediğimiz için özel eğitim kurumuna güvenemiyoruz seçemiyoruz lütfen yardımcı olun geç kalmak istemiyorum

Öncelikle rapor alıp hastaneden , rama yonlendirecek oda özel eğitime. Sonra hemen özel egitime baslamalisiniz

Öncelikle geçmiş olsun nasıl farkettiniz durumu? Çinli hafif ağır vs bi sürü çeşidi var onlara göre tedavi gerek

Eğitim alacağınız kurumda alan Öğretmeni ile çalışıldığına emin olun başka branşlarda kişiler çalışmasın. Eğer evde tv tablet telefon ile vakit geçiriyorsa tamamen bırakın. Bol bol birlikte oyun oynayın farklı yaşantılar sunun

Çok geçmiş olsun.Erken fatketmissiniz ne güzel ve erken teşhis bu hastalıkta çok çok önemli. Şimdi özel eğitime başlarsınız.Ve beslenme çok çok önemli süt ürünleri gluten seker paketli gıda vs hayatınızdan çıkmalı.Yogun bi özel eğitimle ergoterapi dil terapisi bireysel vs. İnşallah okul cagina kadar yasitlarimi yakalar.

2 yaşındaysa ve maddi gücünüz yerindeyse rapor almayın kreşe asla göndermeyin, sadece ergoterapi, özel eğitim,floortime aldırın öncelikle ne kadar maddiyatınız varsa aldırın haftada 10 saatten az olmamak kaydıyla. sonrasında dil terapisi başlatırsınız değerlendirmesine göre. hemen başlayın ve ergoyu asla ihmal etmeyin.

siz çocuğunuzun öğretmeni olun evde, bol bol oyun oynayın marketçilik, evcilik, doktorculuk vs. bol bol göz temaslı oyunlar, lütfen yapın bunu.

Halkalıda çok donanımlı bi çocuk doktoru var. Handan kılınç. Önce ona bi gidin. Sizi kesinlikle düzgün bi özel eğitime yönlendirebilir gerçekten otizm olarak görürse tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…