Çocuk Hastalıkları Otizm mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Çocuğunuza faydanız.olabilmesi icin önce.sizinpsikolijinizin düzelmesi.gerekiyor
Siz.intihar edince yavrunuz ne olacak
Ole hemen pes etmek var mibiz anneyiz çocuğumuza.her zaman sahip.cikicaz
Lütfen kendinize gelin ole şeyler kafanızdakurmayın bence hemen özel eğitime baslatin

Arkadaslar yirmi aylık kızım sürekli parmak ucunda yürüyo. Doğduğundan beri pek ten temasını sevmez yanımıza yatırıyoruz bize temas etmeden uyuyo sarılsAm hemen kaçar. Bir defa bile sarılarak uyumadi hiç. Bunun dışında göz teması iyi taklit yeteneği iyi. İşaret parmağını nadir kullanır. Yaşıtları yla pek ilgili değil 20 aylık parka gider deli gibi gezer oyuncaklarla da oynamaz pek. Sadece mama yiyo başka birşey yemiyor ne sebze ne et ne başka besin . Çorba bile içmiyor sadece mama. Salıncağà koysam 2 dakka içinde geri inmek ister hemen sıkılır. Hamileyim evham mi yapıyorum bilmiyorum bir kaç haftadır uyumaya dalar ken hiç yoktan alkış yapmaya başladı . Duş yapmayı asla sevmez saçlarını tarattrmaz asla. Nedir ne deil dir bilmiyorum. Otizm mi yoksa .
Otizm mi bilemeyiz zaten doktora gittiğinizde de bu yaştaki bebeğe otizm tanısı konmaz ama bilişşel gelişim çalıştırın evde bununla ilgili size yardımcı olabilirim bilgi almak isterseniz mesaj atın size bende mesaj yoluyla anlatayım

Back