otizm kurtulma

prensen0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
47
23
38
26
merhaba arkadaslar bebegim 2 yasında 2 ay öncesine kdr baba dısında kelimesi yoktu tek olduguna bagladım ismine bakmıyordu memelekete götürdüm 2 ay yemeklerini bile sokakda yedirdim çocuklarla içeydi mama anneye(nenne) mama ve gel gel demeye basladı en önemlisi kim seslenirse seslensin nerden bagırsada sesine dönüp bakmaya basladı artık evimize döndük ankarada yasıyoruz kreşe vermek istedim bezli diye almadılar oglumun hiç arkadası yok yine yanlız kaldı içine kapanacak diye korkuyorum elimden geldigince hergün dısarı cıkarıyorum ama o cocuk istiyo . burada yasayıp arkadaş olmak isteyrn varsa çok seviniriz yanlız kaldık kimsemiz yok burada

Otizm tanısı almış mıydınız ? OtizmDe sosyal çevre bu kadar erken etki göstermez Muhtemelen uyaran eksikliği vardı otizm değildir.

Otizm tanısı almış mıydınız ? OtizmDe sosyal çevre bu kadar erken etki göstermez Muhtemelen uyaran eksikliği vardı otizm değildir.
götürdüm doktora çok küçük oyuzden tanı koyamayız dediler ismine dönüp bakmıyodu araba tekerlekleriyle oynardı sadece cocukların içine girmezdi göz teması yoktu 2 ayda bukdr yol katettik yemegi bile sokakda yedirdim akranlarıyla iç içe kaldı . okdr güzel birden bire ilerlediki 5 kattan seslenseler bile ismine dönüp bakıyor artık bay bay yapıyor ama şimdi tekrar tek kaldı çok üzülüyorum

okdr kötüydükki doktorun dedigi tek şey akranlarıyla oynasın kalabalıga girsin hatta soguk olsa bile hasta olur deme sokaga cıkart dedi . orda dısarı cıkamadıgımda komsunum cocuklarını cagrıyordum ama burda hiç kimsemiz yok ben ve oglum tek baba gurbette

Uzak muzak demeyin evladınız için çok acil oyun grubuna gidin.
Parka gidin orda illa ki bir çocuk bulup oyun oynayacaktır
Bezli kabul eden kreşler de var

Basliginiz pek amaciniza yonelik olmamis. Keske x sehri y bolgesi 2 yas oyun arkadasi ariyoruz falan yazsaydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…