Otizm korkum

EgEL

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
13
6
1
30
Allah aşkına yardımcı olun düşünmekten kafayı yiyicem 4 tane kızım var ve digerlerinden çok farklı suanda 6. ayını yeni geciyo sürekli hareketli sürekli etrafında birseyler arıyo insanlar hic ilgisini dikkatini cekmiyo göz teması hic yok denecek kadar. ismiyle seslenince bakıyo ama 2 saniyeden fazla sürmez hemen etrafa hızlı hızlı bakıyo. güldürürsek zorla biraz gülüyo ama yüzümüze bakmaz ve sürekli bagırıyo aaaa eeeeee gibi sesler cıkararak.Benim gibi bu durumları yasayıp daha sonra cocugunun gelişiminde bir sıkıntı olmayan varmı yada bosa mı kuruntu yapıyorum moralim cok bozuk nolur yardımcı olun cocuk psikiyatriden de randevu aldım 20 gün sonra gidicem

doktor daha iyi yönlendirme yapar ama şunu söyleyim benim oğlum da öyleydi 10aylık şuan ve aynı dediğiniz gibi aşırı hareketli uyurken bile yani ve sürekli bir şeyle ugrasmak istiyor ben ekrandan uzak tuttum doğdugundan beri o yüzden ekran falan dikkatini çekmiyor bir oyuncakla oynuyor sonra ondan sıkılıp yeni bir şey arıyor sürekli bagırma sesler vs adına bakmıyo desek yeridir bi şey dikkatini çekmiyorsa o sıra bakıyor. güldürme işi de o aylarda oğlum da gülmüyodı zaten o aylarda haha kiki cok gülmüyorlar simdi anca gülüyo göz teması var ama diğer anlattıgınız seyler benzer bence bosa kuruntu yapıyorsunuz her bebeğin gelişimi farklıdır. doktor içinizi rahatlatır zaten bizimki bi de dalıp gidiyodu uzaklara ben video çekmiştim doktorumuza izlettim uykusu geliyo diye yorumladım gayet iyi bebeğin demişti şuan emekliyor oğlum ilgi alanı genişledi bi şeyden sıkılırsa baska bir seye kendisi gidiyor o yüzden bagırıp cagırma olayı biraz azaldı

Ya benim süphelerim doğdugundan bu yana var 4 aylık olana kadar hep uyudu gözünü acmadı birde acıkınca aglamazdı biz yedirirdik. simdi 6 ayını bitirecek seslenince dönüp bakıyo konusuyorum bireryler söylüyorum ama saniyelik cok hızlı dinlemeden kafasını ceviriyo sürekli nesnelerle ilgileniyo ben odadan cıkıyorum yada babası hic tepki vermiyo. anne sütü hic almadı asla tutturamadım göğsümü acaba anne sütü alamadıgı için bag kuramadı mı bilmiyorum artık cok bunaldım düsünmekten kimseye de inandıramıyorum sacmalıyosun deyip bana kızıyolar inşaallah haklı cıkar herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…