Otizmin 4 cesidi varmis ve Ondan supheleniyorlarmis bi kac testten gecmesi gerek bakalim hayirlisi tek bilmek istedigim böyle cocuklar buyuduklerinde farkli olduklari belli miBir uzmana goturduler mi kendi fikirleri mi bu? Erken yasta farkedildiyse tamamen yokedilemez ama bununla devam etmesi saglanabilir diye biliyorum. Daha once ozel egitimde vardi otizmli bir ogrencim. Seslendi bakmiyor bile diyorsunuz mesela. Onun ic dunyasinda binlerce ses, dikkat cekici binlerce nesne var. Basit bir telefon titresimi, kucuk bir anons bile rahatsiz edip aglatabilir onlari.
Otizm bir zeka geriligi degildir. Sevgiyle ve ilgiyke yaklasilirsa, eger durumu da cok kritik degilse icinden bir dahi bile cikabilir.
Suan daha cok kucuk. Durumun ciddiyetini bilmiyorum. Ama dedigim gibi ozel egitim alirsa ve aile ekstra hosgoru saglarsa normal hayatina devam edebilir.Otizmin 4 cesidi varmis ve Ondan supheleniyorlarmis bi kac testten gecmesi gerek bakalim hayirlisi tek bilmek istedigim böyle cocuklar buyuduklerinde farkli olduklari belli mi
Soru tarzınız sadece bana mı itici geldi bilmiyorum.yakin bir akrabamin kizinda böyle birseylerden supheleniyorlar kiz 3 yasinda ve Hala konusmuyor
Cagirdiginda hic umrunda degil Sana bakmiyor
Tuhaf tuhaf bi agliyor bi guluyor
Anne Kiz iliskileri Cok kötu cunku Kiz hic annesini tinlamiyor 10 kere annesi cagiriyor ve Ondan sonra bakiyor Gene bisey olmamis gibi devam ediyor
Sizce böyle cocuklar ilerde buyuyup evlenme yasina geldiklerinde nasillar Yani evlenebilirlermi böyle insanlarin hayati Nasil oluyor buyuduklerinde ?
Evlenmek???? Bu çocuklarda özel eğitim şart. İlk hedef sosyalleşme, konuşma becerisi, Özbakan becerisidir. Örgün eğitime gidebilmeleri için uzun uğraşlar verilir. Çocuk psikiyatristi zaten onlara anlatacaktır durumu.yakin bir akrabamin kizinda böyle birseylerden supheleniyorlar kiz 3 yasinda ve Hala konusmuyor
Cagirdiginda hic umrunda degil Sana bakmiyor
Tuhaf tuhaf bi agliyor bi guluyor
Anne Kiz iliskileri Cok kötu cunku Kiz hic annesini tinlamiyor 10 kere annesi cagiriyor ve Ondan sonra bakiyor Gene bisey olmamis gibi devam ediyor
Sizce böyle cocuklar ilerde buyuyup evlenme yasina geldiklerinde nasillar Yani evlenebilirlermi böyle insanlarin hayati Nasil oluyor buyuduklerinde ?
bence de evlenmek ne yao özel bir çocuk, henüz 3 yaşında, merak ettiğiniz yegane şey "evlenebilir mi" . Hayret ettim gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?