• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otizim takip

Eslem_hasrett3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
59
6
36
28
Arkadaşlar merhaba oğlum 21 ayında şimdi . Verilen her komutu yapması ve her eşyanın kime ait olduğunu sözel olarak isimlenmesi devam ediyor . ( Bu pantolon kimin ? Baba dede amca anne anneanne vs …) işaret parmağını kullanıyor ama alamadığı şey için beni çekip yardım istiyor . Göster dediğim şeyleri bana hemen gösteriyor. dün otogarda en çok sevdiği arabaları gördü işaret parmağıyla göstererek nınn nın nınn nın dedi . Sonra ellerini yukarı aşağı salladı açtı kapattı 7-8 sn kadar daha sonra yapmadı . Evde takip ettim 1 defa daha koşarken yaptı yapma dedim üzüldü hemen . Normal belirti olabilir mi bu durum ?
 
Kendi kendinize teşhis koymayın. Şüpheniz varsa bir uzmana götürün. Belki hiçbir şey yoktur ve en tatlı zamanlarınızı böyle şüpheyle heder ediyorsunuzdur.
 
Back