3aylık çocuğa hangi kafa ile ekran izletiniz acaba. Ben bu konuda katı değilim benim kızımda 20aylıktan beri sınırlı süre zarfında izlemeye başladı. Benimde ilk çocuğumdu ben nasıl düşündüm ekranın ona zarar vereceğini acaba ?Maalesef 3 aylıkken ekran izlemeye başladı. İlk çocuğum olduğu için ona ne kadar zarar verebileceğini düşünemedim. Kreşe yaklaşık 6 aydır gidiyor , haftanın 3 günü ve 5 saatlik kalıyor orada.
eleştilirmeyi kaldıramayacaksanız konuyu açmasaydınız o zaman ?Pardon? Bu nasıl bir yorumlama böyle? Ne hadle böyle birşey yazabiliyorsunuz karşınızda ki insanı eleştirmek size düşmez, işinize bakın
Abartttt3aylık çocuğa hangi kafa ile ekran izletiniz acaba. Ben bu konuda katı değilim benim kızımda 20aylıktan beri sınırlı süre zarfında izlemeye başladı. Benimde ilk çocuğumdu ben nasıl düşündüm ekranın ona zarar vereceğini acaba ?
Sizin gibi insanlara çok kızıyorum kolayınıza nasıl geliyorsa kendi keyfiniz için daha 3aylık olan çocuğu ekran karşısına oturtmuşsunuz şimdide ağlıyorsunuz. Yazık günah o çocuğa keşke herkes anne baba olmasa.
aferin size ne güzel annesiniz tebrikler. ilk çocukta bu kadar bilinç maşallah gercekten.3aylık çocuğa hangi kafa ile ekran izletiniz acaba. Ben bu konuda katı değilim benim kızımda 20aylıktan beri sınırlı süre zarfında izlemeye başladı. Benimde ilk çocuğumdu ben nasıl düşündüm ekranın ona zarar vereceğini acaba ?
Sizin gibi insanlara çok kızıyorum kolayınıza nasıl geliyorsa kendi keyfiniz için daha 3aylık olan çocuğu ekran karşısına oturtmuşsunuz şimdide ağlıyorsunuz. Yazık günah o çocuğa keşke herkes anne baba olmasa.
günlük ne kadar süre ile maruz kaldı?Maalesef 3 aylıkken ekran izlemeye başladı. İlk çocuğum olduğu için ona ne kadar zarar verebileceğini düşünemedim. Kreşe yaklaşık 6 aydır gidiyor , haftanın 3 günü ve 5 saatlik kalıyor orada.
Ben iyi anneyim diye övünmüyorum. Elinde telefon olan herkes en kötü instagramda geziyor diye düşünüyorum orada bile ekranın zararlarından bahseden bir çok video var yani hiçmi denk gelmemiş? 3aylık bir çocuğa en fazla müzik açılır.aferin size ne güzel annesiniz tebrikler. ilk çocukta bu kadar bilinç maşallah gercekten.
peki bu bilinciniz zaten acı ceken bir anneye saldırırken neden çalışmıyor anlamadım? kadın üzülmüş, kafaya takmış ve yardım istemiş. zaten hatasının farkında. bu nasıl bir uslüp? aldı cocuğu size vermedi ya bakın diye? neden bu kadar sert ve düsüncesizsiniz zaten canı yanan insanlara karşı? biraz olumlu ve yapıcı olsanız nolur ya? ben de sizin gibilere sinir oluyorum valla.
yine de annesiniz. zaten hassas olan bir anneye bu kadar yüklenmek bana doğru gelmiyor. herkes kendi çocuğundan sorumlu evet. ama kimsenin evinin içini de bilmiyoruz. kaldı ki bazen insanlar gercekten bilinçsiz olabilir. ben doğru yaptı demiyorum annemiz ama sonucta su an önemli olan ona yardımcı olabilmek diye düsünüyorumBen iyi anneyim diye övünmüyorum. Elinde telefon olan herkes en kötü instagramda geziyor diye düşünüyorum orada bile ekranın zararlarından bahseden bir çok video var yani hiçmi denk gelmemiş? 3aylık bir çocuğa en fazla müzik açılır.
Olumlu yapıcı olamıyorum maalesef bu tür konularda. O zaman sürekli hata yapalım yapalım hatamın farkındayım diyip üzülelim ?
beni bir tek kendi çocuğum ve kendi anneliğim ilgilendiriyor. Çok şükür çocuğumun üstünden keyfim için bilerek hata yapıp üzülmüyorum.
Ben de aynı sizin gibiyim.Bence bimemek değil ,işine gelmemek...Ben böyle yapan kaç anneyle konustuysam gayet farkındalar ama bişey olmaz amaaaan herkes izliyor,bişeyler öğrenir kafasindalar.3 aylık ta çok abartı ciddenBen iyi anneyim diye övünmüyorum. Elinde telefon olan herkes en kötü instagramda geziyor diye düşünüyorum orada bile ekranın zararlarından bahseden bir çok video var yani hiçmi denk gelmemiş? 3aylık bir çocuğa en fazla müzik açılır.
Olumlu yapıcı olamıyorum maalesef bu tür konularda. O zaman sürekli hata yapalım yapalım hatamın farkındayım diyip üzülelim ?
beni bir tek kendi çocuğum ve kendi anneliğim ilgilendiriyor. Çok şükür çocuğumun üstünden keyfim için bilerek hata yapıp üzülmüyorum.
Inşallah hayırlısıyla doğurunca fikrin değişecek.aferin size ne güzel annesiniz tebrikler. ilk çocukta bu kadar bilinç maşallah gercekten.
peki bu bilinciniz zaten acı ceken bir anneye saldırırken neden çalışmıyor anlamadım? kadın üzülmüş, kafaya takmış ve yardım istemiş. zaten hatasının farkında. bu nasıl bir uslüp? aldı cocuğu size vermedi ya bakın diye? neden bu kadar sert ve düsüncesizsiniz zaten canı yanan insanlara karşı? biraz olumlu ve yapıcı olsanız nolur ya? ben de sizin gibilere sinir oluyorum valla.
Şu devirde ben bunu kabul etmiyorum ya. Eskiden hadi bilinmiyordu. Hatta reklam çıkınca çocuklar izliyo diye kanal değiştirilmezdi gülmesi vs komik geliyor diye. De şimdiye kadar ekranın çocuklara neler yaptığını mutlaka bir yerde görmüşsünüzdür. 1 yaşında olsa gene tamam diyeceğim hadi ilgisini çekti açtınız. 3 aylık ya 3 ne anlayacak ki de açma gereği duydunuz ben cidden merağımdan soruyorum.Maalesef 3 aylıkken ekran izlemeye başladı. İlk çocuğum olduğu için ona ne kadar zarar verebileceğini düşünemedim. Kreşe yaklaşık 6 aydır gidiyor , haftanın 3 günü ve 5 saatlik kalıyor orada.
Inşallah hayırlısıyla doğurunca fikrin değişecek.
Ben kendimi paralıyorum. Ki ben de tv açarım yani. Yine de belirli şeyler olsun öyle olsun böyle olsun diye uğraşıyorum. Benden çok daha fazla çabalayan arkadaşlarım var. Bir arkadaş mesela suluk koku yapıyo filan diye çelik alcam diyodu. Aynı suluk bende de var herkeste var. Hiç duymadım bunu. Sürekli karbonatla kaynatıyorum kokuyo diyo. Ben de ben sadece alınca kaynattım günlük pipet fırçasıyla filan yıkıyorum diye anlattım kendi temizliğimi. Pipet için de mi fırça var dedi. Yani bunu bilmemeyi ben kabul etmiyorum. Ben niye biliyorum abi? Vahiy mi geldi bana?
Kiiii ekran ekran ekran her yerde uzmanından instamomuna bilemem nesine herkes zararlarını anlatıyo. 3 aylık çocuk ve ekran... inanılmaz gerçekten.