- 23 Aralık 2012
- 7.209
- 47.870
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Hem fukara hem şeyi büyük ksldkdAy biraz düşünmüş otel pahalı gelir diye saat başı ücret alınan o pislük içindeki apartlara götüreyim demiş, djdjdjjd yemek işi de ucuza gelir diye yemek yapalım beraber demiş ay ahahhahah delirecem. İrezillik ya resmen.
Hala ikna etsin gönlümü alsın diye bakıyorsunuz. Biliyorsunuz ki uzaktan uzağa uğraşmayacak bunun için.Benim planım daha farklı,yüzüne saymak istiyorum tüm icimdekileri.
Adam fakir fakirr fasfakir fakfakir ah be.beraber yemek yaparız diyerek araya romantizm serpmiş adam ya hiç anlamıyonuz he
Şaşırmadım. Çünkü adamın niyeti baştan belliydi. Bence o niyete göre teklifi çok masum kalır.Merhaba,umarım iyisinizdir.O kadar üzgünüm ki.Burada beni uyaran üyeler olmuştu,annem de istememişti ama ben dinlemedim.Yusufla konuşmaya devam ettim.Beni sevdiğini düşündüm.Bana gerçekten değer verdiğini düşündüm.Beni otele davet etti.Şok oldum.Sadece öpüşürüz,sürtünme olur diyor.Bir de aparta gideriz,beraber yemek yaparız.Bir evde nasıl oluyoruz görmüş oluruz dedi.O kadar üzülüp kırıldım ki.İnsan sevdiğini nasıl otele,aparta davet edebilir bilmiyorum.Bunlar bana çok ters şeyler.Sadece böyle birini sevdiğim için üzgünüm.
Evet sevgiliydik,4 ya da 5.buluşma.Kaçıncı buluşma bu? Sevgili miydiniz?
Demek ki bu konu daha önce konuşulmuş surtunme talep ettiğine göre konuşmuşsunuz daha önce kimse ile birlikte olmadığınızı söylemişsiniz.Evet sevgiliydik,4 ya da 5.buluşma.
Ben doğru bulmuyorum otele çağırmayı.Daha önce aramızda öpüşme vs.yaşandı zaten.Yine de otel bana doğru gelmiyor.Demek ki bu konu daha önce konuşulmuş surtunme talep ettiğine göre konuşmuşsunuz daha önce kimse ile birlikte olmadığınızı söylemişsiniz.
Bunları konuştuysanız demek ki bir şeyler aramızda asildi diye düşünüp otele gidelim başbaşayız kalalım demiş olabilir.
Olayı anlatırken bu kadar çarpıtmak bana hiç doğru gelmedi.
Yoksa ne alaka çocuk surtunme talep edecek hiç bilgisi yoksa cinsel hayatınız konusunda ve abazaysa direkt çağırırdı bu kadar detaya girmezdi. Hem sevgiliyiz diyorsunuz hem ilk buluşma değil.
Konus konus sonra ay beni otele çağırdı konuşmayın o zaman. Bir film repliği geldi aklıma “annem göster ama elletme dedi”
Bu çok masum olurdu ve cidden çok güzel olurdu ancak öncesinde bir tartışma yaşadık, kalbimi çok kırdı ama gönlümü almadı.Aslında otelde, apartta kalmakta sorun yok. Her kalan da sabaha kadar sevişmiyor. Sadece öpüşüp koklaşıp sarılıp uyuya da bilirsiniz ama beyefendinin yanlış anlamayın ama ücretli ilişki anlaşması gibi baştan öpüşür sürtünürüz demesi çok itici, art niyetli.
İletişim kurun o zaman, söyleyin bu doğru gelmiyor diye.Ben doğru bulmuyorum otele çağırmayı.Daha önce aramızda öpüşme vs.yaşandı zaten.Yine de otel bana doğru gelmiyor.
adam isteklerinde net baştan da söylüyormuş bence ne istediğini dile getirmeyen sizsiniz. bi ilişkiden talepleriniz farklı bence adamı oyalamayın salın herkes kendisiyle uyumlu birini bulsunMaalesef üstü kapalı daha ilk konuşmalarda da bundan bahsetmişti.
Yemek dediği de YUMURTALI ÇÜKÜNDÜR herhalde abshsjsksndlsksnznzlskskdmAy biraz düşünmüş otel pahalı gelir diye saat başı ücret alınan o pislük içindeki apartlara götüreyim demiş, djdjdjjd yemek işi de ucuza gelir diye yemek yapalım beraber demiş ay ahahhahah delirecem. İrezillik ya resmen.
Size doğru gelmeyen her şeyi yapıyorsunuz zaten,Ben doğru bulmuyorum otele çağırmayı.Daha önce aramızda öpüşme vs.yaşandı zaten.Yine de otel bana doğru gelmiyor.
O kadar haklısınız ki.Size doğru gelmeyen her şeyi yapıyorsunuz zaten,
Size bir şeylerin doğru gelip gelmemesinin bir önemi kaldı mı sizce?
İki gün sonra 'aslında bana değer verdiği için aparta çağırmış, çok merhametli, çok iyi biri, aramızda yanlış anlaşılma olmuş, konuştuk, bir şekilde barıştık' diyeceksiniz.
O yüzden giriş-gelişme ve sonucu belli olan şeyler için ama çok kırıldımm ama hiç beklemiyordumm, ama ama ama.....lar bence komik oluyor artık çünkü her şey çoook net.
Çükündürü eşimden ilk duyduğumda iğrenç bir espiri yapmıştım aklıma o geldi.Yemek dediği de YUMURTALI ÇÜKÜNDÜR herhalde abshsjsksndlsksnznzlskskdm